Osam prijava za direktora Turističkog ureda, ali samo dvije imaju uvjete!

Na ponovljeni natječaj za direktora Turističkog ureda Turističke zajednice grada Varaždina pristiglo je osam prijava, dvostruko više nego na prošli natječaj. Međutim, svega dvije prijave zadovoljavaju uvjete natječaja!

> Drugi pokušaj: Varaždin ponovno traži (novog) direktora Turističkog ureda

– Iako je odaziv veći, dakle postigli smo ono što nam je bila namjera, čak šest prijavljenih, nažalost, nije zadovoljilo sve formalne uvjete. Radi se o uvjetu da osoba ima tri godine radnog iskustva na rukovodećim položajima – informirao nas je gradonačelnik Goran Habuš, predsjednik Turističke zajednice.

U ovome trenutku situacija se tako čini još lošijom nego ljetos, kada je poništen prvi natječaj jer Vijeće Turističke zajednice nije bilo u dovoljnoj mjeri zadovoljno s nijednim od četvero kandidata.

> Turistička zajednica: Direktor nije izabran, novi natječaj u rujnu

Na naš upit postoji li mogućnost da natječaj ponovno bude poništen, Habuš je odgovorio da ‘uvijek postoji ta mogućnost’.

Također nam je otkrio da se među dvije prijave koje zadovoljavaju formalne uvjete nalazi i jedna osoba koja se javila i na prvi natječaj. Koja je to osoba, nismo službeno doznali, no, koristeći metodu eliminacije, čini se da bi riječ mogla biti o Vlatki Erceg.

> Erceg, Kanjuga Starčević, Levak i Sekelj u utrci za direktora TZ-a

Ima li kandidat ili kandidatkinja koja nije zadovoljila na prošlome natječaju ikakve šanse ovoga puta, gradonačelnik nije želio prejudicirati.

– Mislim da nismo u nimalo sjajnoj situaciji. Riječ je o vrlo odgovornoj funkciji, no ako ni sada ne pronađemo dovoljno kvalitetnog kandidata, neće se dogoditi ništa strašno. Branka Tropp i dalje je direktorica Turističkog ureda – rekao je gradonačelnik i najavio je da će se Vijeće Turističke zajednice sastati tijekom nadolazećih dana.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije