Jasenka Husnjak prvi izbor za ravnateljicu Dječjeg vrtića Varaždin

Kako neslužbeno doznajemo, na čelu Dječjeg vrtića Varaždin možda neće doći do promjena, već će Jasenka Husnjak, ravnateljica u prijašnjem mandatu i sadašnja v.d. ravnateljica, ostati na čelnoj poziciji.

Upravno vijeće Dječjeg vrtića Varaždin na svojoj je jučerašnjoj sjednici upravo nju odabralo između pristiglih prijava na natječaj, a sada konačno imenovanje mora potvrditi Gradsko vijeće.

Podsjećamo kako je Jasenku Husnjak, kojoj je istekao mandat, na toj funkciji, prema odluci Upravnog vijeća iz prethodnog natječaja, trebala zamijeniti Ružica Conar, no nakon što je gradski vijećnik Zlatan Avar ukazao na nepravilnosti njezine prijave, točnije na to da je velik dio njezina programa rada bio prepisan, natječaj za izbor ravnateljice Dječjeg vrtića Varaždin iz ožujka poništen je.

> Poništenje prvog natječaja za ravnateljicu Dječjeg vrtića Varaždin

Na ponovljen natječaj javilo se pet kandidatkinja: Ružica Conar, Jasenka Husnjak, Ksenija Pletenac, Andreja Sedlar i Ivana Vitez, a prema neslužbenim navodima, upravo je program Jasenke Husnjak odabran kao najprihvatljiviji.

Ovoga puta Upravno vijeće je i osobno razgovaralo s kandidatkinjama, koje su predstavile svoj program rada, što u prošlome natječaju nije bio slučaj.

> Avar: Upravno vijeće ovoga je puta puno bolje obavilo posao

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije