Štromar: Ako pribrojimo rezultat SDP-a, pobijedili smo HDZ-ovu koaliciju

Na izborima za članove Vijeća mjesnih odbora u gradu Varaždinu od ukupno 16 mjesnih odbora, koalicija HNS-HSU je osvojila najviše mandata u njih četiri.

Rezultate su komentirali predsjednik Županijske organizacije HNS Predrag Štromar i predsjednik Podružnice HNS-a Varaždin Josip Dreven.

– Rezultati izbora za mjesne odbore u gradu Varaždinu pokazuju pobjedu naše stranke u četiri mjesna odbora, a naši koalicijski partneri SDP su pobijedili u još tri. Tako je naša nacionalna koalicija pobijedila koaliciju koju predvodi HDZ, koji su dobili većinu u pet mjesnih odbora. Ovi su rezultati još jedna potvrda potrebe zajedničkog izlaska Kukuriku koalicije na izbore za Hrvatski sabor na sljedećim nacionalnim izborima – rekao je Predrag Štromar.

Predsjednik Podružnice HNS Josip Dreven zahvalio je biračima i ukratko prokomentirao rezultate:

– Zahvaljujem svim biračima koji su izašli na glasanje, a posebno onima koji su svoj glas dali našim kandidatima. Posebno me vesele rezultati u četiri mjesna odbora. Ono što je važno reći jest da će HNS i koalicijski partneri u gradskoj upravi i dalje se zalagati za ravnomjeran razvoj svih dijelova grada, a projekti o kojima smo pričali u kampanji provodit će se sukladno predviđenoj dinamici – zaključio je Dreven.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije