Novi Marof: 40 tisuća kuna za pregled javne rasvjete

Grad Novi Marof dobio je od Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost 40 tisuća kuna za kompletan energetski pregled javne rasvjete na području Grada.

Svrha provođenja energetskog pregleda javne rasvjete je preporučiti korisniku mjere za poboljšanje stanja, te stvoriti kvalitetnu podlogu za izradu projektne dokumentacije za primjenu konkretnih mjera energetske uštede.

Grad Novi Marof putem dostavljene dokumentacije u cijelosti je ispunio uvjete Javnog poziva i uvjete utvrđene općim aktima Fonda.

Ovom Odlukom Fonda odobrena su Gradu sredstva pomoći u visini od 40 posto opravdanih troškova Projekta, a ostatak će osigurati Grad.

– Drago mi je zbog ove Odluke Fonda kojom će se sufinancirati energetski pregled javne rasvjete, a što je preduvjet za daljnje prijavljivanje na pozive i natječaje Fonda, kao što je projektiranje javne rasvjete (led rasvjeta). Grad će i dalje pomno pratiti sve pozive i natječaje Fonda, kojim se sufinanciraju projekti Grada – izjavio je gradonačelnik Siniša Jenkač.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije