Lepoglava: Najviše mjesnih vijećnika HNS-HSU-SDP-u

Prema neslužbenim rezultatima izbora za vijeća mjesnih odbora grada Lepoglave, koji su u gradu Lepoglavi održani danas, najviše mjesta u vijećima mjesnih odbora osovojila je koalicija HNS-HSU-SDP – 32 mjesta, slijedi lista HDZ-a s 29 mjesta, dok će s koalicijske liste Narodne stranke – Reformisti i Hrvatske seljačke stranke u vijećima mjesnih odbora biti 12 članova. Jedina nezavisna lista građana, ona u Kameničkom Podgorju, osvojila je četiri mjesta u Vijeću MO odbora Kameničko Podgorje i tako u tom mjesnom odboru imati većinu od sedam članova.

> Rezultati mjesnih izbora u Lepoglavi

Koalicija HNS-HSU-SDP ima većinu u četiri mjesna odbora, HDZ ima većinu u tri mjesna odbora, nezavisna lista građana Kameničkog Podgorja u jednom, dok su u preostala tri mjesna odbora snage raspodijeljene.

Iz redova koalicija HNS-HSU-SDP zahvaljuju biračima na podršci i suradnji te najavljaju nastavak zajedničkog rada s građanima na svim zacrtanim projektima. Ističu da su očekivali pobjedu koju su ostvarili i koja im daje dodatni motiv za daljnji rad.

> Marijan Škvarić: I dalje ćemo slušati želje i potrebe građana

U taboru HDZ-a prevladava zadovoljstvo rezultatima. Činjenica da su na izbore izašli samostalno, ističu u HDZ-u, govori da su najjača politička snaga u gradu Lepoglavi i da će i dalje raditi za dobrobit svih građana.

> HDZ: Mi smo pravi pobjednici na izborima za mjesne odbore u Lepoglavi

Rezultatima su zadovoljni i Reformisti budući da im je, kao novoj stranci na političkoj sceni u gradu Lepoglavi, ovo prvi izlazak na izbore.

Ne treba dvojiti ni u zadovoljstvo rezultatom članova Liste grupe birača u Kameničkom Podgorju koji su tamo osvojili većinu.

> Rezultati mjesnih izbora u Lepoglavi

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije