HNS i HSU zajedno na izbore u svim mjesnim odborima

Hrvatska narodna stranka i Hrvatska stranka umirovljenika 4. svibnja predale su kandidacijske liste za svih šesnaest mjesnih odbora u gradu Varaždinu. Liste su Gradskom izbornom povjerenstvu predali Josip Dreven, predsjednik Podružnice HNS Varaždin i Vjekoslav Vrbanec, predsjednik gradske organizacije Hrvatske stranke umirovljenika.

Nakon predavanja listi, Josip Dreven izjavio je da je dugogodišnja uspješna suradnja s umirovljenicima rezultirala i zajedničkim nastupom na izborima za članove Vijeća mjesnih odbora, te dodao.

– Kandidati na listama HNS-a i HSU-a su sve redom ljudi koji znaju i razumiju probleme s kojima se svakodnevno susreću naši sugrađani. Neki od njih su uspješno i do sada brinuli o svojim naseljima i kvartovima, te u suradnji sa gradonačelnikom i gradskim institucijama i tvrtkama predlagali i realizirali projekte koji su poboljšali svakodnevni život u gradskim i prigradskim naseljima – rekao je Dreven.

Na izjavu Josipa Drevena nadovezao se i Vjekoslav Vrbanec koji je rekao.

– Kao dugogodišnji partner, kako u županiji, tako i u gradu Varaždinu, HNS se pokazao kao najbolje rješenje za nastavak uspješne suradnje s umirovljenicima – rekao je Vrbanec.

Dreven je ujedno najavio i drugi krug popularnog Aktualnog sata s gradonačelnikom kojeg će organizirati sljedeća dva tjedna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije