POSAO NAKON ŠKOLE

MANITU d.o.o. ČAKOVEC Nudimo praksu i zaposlenje – pridružite nam se, učite i napredujte u industriji namještaja

Individualnim pristupom kreiraju namještaj po mjeri, stavljajući naglasak na funkcionalnost, osobnost, kvalitetu i moderan dizajn – Manitu d.o.o. iz Čakovca pravo je mjesto za stjecanje novih stručnih znanja

U vrijeme kada se osmaši i njihovi roditelji suočavaju s izazovom odabira srednje škole, te kada srednjoškolci završavaju svoje obrazovanje i traže prve poslovne prilike, važno je pronaći put koji vodi do sigurnog posla. Tvrtka Manitu iz Čakovca nudi upravo takvu priliku kroz stručnu praksu i zaposlenje u industriji namještaja.

Manitu je tvrtka specijalizirana za izradu inovativnog i kreativnog namještaja po mjeri. Njihova proizvodnja obuhvaća opremanje interijera kako stambenih, tako i poslovnih prostora. Prepoznatljivi su po svojoj posvećenosti kvaliteti, dizajnu i inovaciji, što ih čini idealnim mjestom za mlade koji žele razvijati svoje vještine i kreativnost. Manitu usluga uključuje izradu namještaja po mjeri, prilagođenog specifičnostima vašeg prostora s naglaskom na visoku kvalitetu i trajnost. Koriste samo vrhunske materijale, a posebnu pažnju posvećujemo i izboru okova.

Manitu nudi stručnu praksu za stolare – ako volite raditi s drvetom i stvarati funkcionalne i estetski privlačne komade namještaja, stolarski smjer je idealan za vas; stolarske tehničare: – ovaj smjer pruža dodatne tehničke vještine i znanja potrebna za naprednije poslove u proizvodnji namještaja i dizajnere – ako ste kreativni i volite osmišljavati nove ideje za interijere, smjer dizajna će vam omogućiti da svoju maštu pretočite u stvarnost.

Manitu ne samo da pruža priliku za stjecanje praktičnih znanja i vještina, već i potiče kreativnost i inovaciju kod svojih učenika. Njihov način rada je usmjeren na stvaranje poticajnog okruženja koje motivira mlade ljude da se posvete svojoj struci. Osim toga, Manitu nagrađuje trud i rad svojih učenika, osiguravajući im tako dodatnu motivaciju za postizanje izvrsnosti.

Uz teorijska znanja koja se stječu u školi, učenici će kroz praksu u Manitu steći dragocjeno praktično iskustvo. Nakon završetka obrazovanja, učenici će imati priliku zaposliti se u tvrtki koja cijeni njihov rad i trud. 

Tvrtka Manitu iz Čakovca nudi odličnu priliku za one koji žele izgraditi uspješnu karijeru u industriji namještaja. Pridružite se Manituu, razvijajte svoje vještine i započnite put prema sigurnoj i uspješnoj budućnosti.

Za više informacija o tvrtki Manitu, posjetite njihovu internet stranicu MANITU ili ih kontaktirajte na broj telefona +385 (0)40 633 455; e-mail: info@manitu.hr

NUDIMO

  • Rad u perspektivnom radnom okruženju
  • Stručnu praksu 
  • Stimulativnu novčanu nagradu 
  • Rad i učenje te upoznavanje kompletnog proizvodnog procesa
  • Sigurno zaposlenje 

TRAŽIMO 

  • Stolare
  • Stolarske tehničare
  • Dizajnere 
  • Dizajnere unutarnje arhitekture

ZAPOŠLJAVAMO

  • CNC operatere 
  • Montere namještaja  
  • Stolare

Najnovije