Vijesti / Radna mjesta

tražite posao?

Tvrtka ViDra d.o.o. zapošljava fasadere i montere suhe gradnje za rad na neodređeno

Tvrtka ViDra d.o.o. zapošljava fasadere i montere suhe gradnje za rad na neodređeno
PR foto

Zbog povećanog obujma posla tvrtka 'VIDRA' d.o.o. traži 3 fasadera i montere suhe gradnje s radnim iskustvom

Tvrtka ViDra d.o.o. iza sebe ima više od 12 godina radnog iskustva na svim vrstama građevinskih i fasaderskih projekata diljem Hrvatske. U svom timu imaju visokokvalificirane majstore i fasadere koji odgovaraju na najsloženije zahtjeve slobodnog tržišta.

Zbog povećanog obujma posla tvrtka 'VIDRA' d.o.o. traži 3 fasadera i montere suhe gradnje s radnim iskustvom za rad na neodređeno vrijeme na području Međimurske i Varaždinske županije. 

Pridružite se ovom vrhunskom timu kojima su klijenti i partneri na prvom mjestu. Svaki projekt realiziraju prema uputama klijenata, poštujući individualne želje i moderan dizajn te se svrstavaju u vodeće tvrtke ovog profila, zbog stručnosti, profesionalizma, iskustva, odgovornosti i predanosti poslu, te neprestanog ulaganja u razvoj.

Svojim klijentima i partnerima nude izvedbu soboslikarskih, ličilačkih te radova bojanja i krečenja svih vrsta manjih i većih objekata.

Ukoliko želite promijeniti radnu sredinu i raditi u pozitivnom ozračju gdje su odlični uvjeti za rad ili trebate građevinske i fasaderske radove bilo koje vrste, obratite im se s povjerenjem putem email adrese ili nazovite na 098 1312300.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Category: 6807

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.