Vijesti / Radna mjesta

OGLAS ZA POSAO U INOZEMSTVU

ZAPOŠLJAVA SE Radnik za skladište i logistiku (m/ž/d) u Feldkirchenu pored Münchena

ZAPOŠLJAVA SE Radnik za skladište i logistiku (m/ž/d) u Feldkirchenu pored Münchena
PR fotografija

U potrazi ste za poslom, javite se na oglas jer Party Rent Ti nudi raznovrstan posao. Nema dosade nego radno okruženje u kojem se svaki dan događa nešto novo!

 

Kamion od 7.5 tona parkira ispred lokacije. U kamionu: oprema za event. Dolazi na vrijeme jer naš voditelj projekta sa svojim timom već čeka da opremi prostorije za event. Da sve funkcionira u minutu je rezultat dobro pripremljene logistike – a time i tvog posla u Party Rentu.

Ti pokrećeš puno toga

Od najmanjeg pribora za jelo do velikog namještaja: Ti si zadužen našu opremu preuzeti, napraviti zapisnik i skladištiti kad se vrati s nekog eventa. Prilikom povrata brineš da se namještaj ukoliko je potrebno popravi. Isto tako, sve što napušta skladište, prolazi kroz Tvoje ruke jer Ti pakiraš sve kako je za našeg klijenta najbolje.

Imaš puno toga za ponuditi?

Imaš minimalno srednje stručno obrazovanje ili dugogodišnje iskustvo u logistici . Sigurno upravljaš sa viličarima kao i IT sustavima i modernim skladišnim tehnologijama. Savjestan si, uredan, organiziran, te posjeduješ sposobnost timskog rada s kolegama. Podrazumijeva se da ćeš dati sve od sebe, biti ljubazan te se primjereno ponašati.

Mi isto imamo nešto za ponuditi!

Sa više od 950 suradnika na 24 lokacije u Europi, Party Rent spada u najuspješnija poduzeća u svojoj branši. Tako jaka pozicija daje Ti poslovnu i financijsku sigurnost. U tako otvorenoj poduzetnoj okolini svi smo na Ti, pa čak i s nadređenima . Party Rent Ti nudi raznovrstan posao. Nema dosade nego radno okruženje u kojem se svaki dan događa nešto novo!

Prednosti

• Dobiješ radnu odjeću

• Besplatna kava i voda na radnom mjestu

• Prekovremeni sati bilježe se u minutu – međutim ne zahtijevamo mnogo prekovremenih sati zbog balansa između posla i privatnog života

• 2x godišnje organiziramo velike proslave naše firme – ujedno i tokom godine manje timske proslave

• Imamo portal za zaposlenike preko kojih nudimo popuste prilikom različite online kupovine

• Razvoj naših zaposlenika nam je bitan te su mogućnosti napredovanja vrlo važan faktor

• Kod nas je minimalno svaki drugi vikend slobodan

• Mi potičemo Tvoje znanje njemačkog jezika kroz tečajeve za njemački jezik

• Mi kažemo Ti, a ne Vi!

Zašto Party Rent?

950 ljudi koji rade u Party Rentu su nam pri srcu. Mi želimo da s radošću dolazite na posao. Zbog toga dajemo našim radnicama i radnicima mnogo slobode. Svaka i svaki ima svoj način oblikovanja ali je povezan kroz tim koji njoj ili njemu omogućuju ako je potrebno posao podijeliti ili se sa drugim zamijeniti. Međusobna podrška je vrlo visoka na ljestvici prioriteta u Party Rentu. Mi znamo cijeniti rad naših radnika. Vi svi pridonosite da našim kupcima pružimo dodatnu vrijednost. U našoj dobro uigranoj momčadi svatko pridonosi uspjehu ali isto tako snosi i odgovornost. Traži se i nagrađuje samoinicijativa i to sve od čistaća posuđa pa sve do managera ključnih kupaca.

Prijavi se odmah!

Pošalji prijavu putem maila sa željenim iznosom plaće i navodom za najraniji mogući početak rada na: [email protected]

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.