Vijesti / Radna mjesta

OGLAS ZA POSAO

ZAPOŠLJAVAMO: ACG Europe traži radnike na više pozicija za rad u Ludbregu!

ZAPOŠLJAVAMO: ACG Europe traži radnike na više pozicija za rad u Ludbregu!

ACG Europe d.o.o. jedan je od vodećih proizvođača tvrdih želatinskih kapsula u Europi i trenutno imaju otvorene oglase za šest pozicija. Javite im se.

ACG Europe d.o.o. jedan je od vodećih proizvođača tvrdih želatinskih kapsula u Europi. Nalazi se u Ludbregu i dio je internacionalne organizacije čije je sjedište u Indiji. ACG je jedini integrirani svjetski proizvođač u farmaceutskoj industriji, a ACG-ev asortiman, osim želatinskih, uključuje i celulozne kapsule pogodne za konzumaciju vegana i vegetarijanaca. Vrlo je važno spomenuti da naše strojeve za proizvodnju kapsula konstruira i proizvodi kompanija koja je dio naše grupacije.

Tvornica u Ludbregu je u procesu ekspanzije, proizvodnja se širi s 10 proizvodnih linija kojima se dnevno proizvede oko 40 milijuna kapsula, na 16 linija kojima će se dnevna proizvodnja kapsula podići na oko 60 milijuna.

Navedene brojke same po sebi dovoljan su pokazatelj rasta koji iziskuje velike investicije te modernu tehnologiju.

Svejedno, niti jedan stroj nije vrjedniji od čovjeka, tako da sve navedeno ne bi bilo moguće ostvariti bez naših zaposlenika. Ljudski faktor je taj koji određuje produktivnost, profitabilnost i na kraju samu konkurentnost kompanije.

ACG Europe d.o.o. trenutno zapošljava 330 zaposlenika od kojih 46 posto čine ženske zaposlenice, a 54 posto muški zaposlenici. I dalje nastavljamo sa zapošljavanjem te širimo postojeći tim, a svim novim zaposlenicima dodjeljujemo iskusne i stručne mentore koji ih uvode u posao.

Našim zaposlenicima osiguravamo konkurentan financijski paket kroz osnovnu plaću, ali i dodatne benefite. Neki od benefita su: varijabilni dio plaće, putni troškovi plaćeni u cijelosti, isplata uskrsnica, regresa, božićnica, dar djeci te ostale pogodnosti u skladu s Kolektivnim ugovorom, naknada za topli obrok, sistematski pregled, korištenje teretane, obilježavanja značajnih događaja...

Trenutno najtraženija zanimanja u ACG Europe su: radnik u pripremi proizvodnje, operater u proizvodnom procesu, elektroinstalater u održavanju, procesni automatičar, mehaničar u održavanju, tehničar u kontroli kvalitete.

Ako ste strojarske / mehaničke / elektro / kemijske / farmaceutske / prehrambene struke i želite postati dio naše uspješne poslovne priče pošaljite svoj životopis na e-mail adresu [email protected] ili nam se javite na broj mobitela 091/646-0111.

Mjesto rada: Ludbreg 

 

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video


Vezani članci