PLES

Plesni klub Feel vratio se iz Zadra s 8 zlata i 3 srebra!

Feelovci su briljirali na međunarodnom plesnom natjecanju u Zadru. Evo i fotografija…

Proteklog su vikenda članovi varaždinskog Plesnog kluba Feel nastupili u Zadru. U organizaciji tamošnjeg sportskog plesnog kluba Bellus održano je dvodnevno međunarodno festivalsko natjecanje, koje je okupilo oko 2500 plesača urbanih i umjetničkih plesnih stilova. Varaždinski klub ponovno je ostvario odličan rezultat, iz Zadra se Feelovci vraćaju s 8 zlatnih i 3 srebrne medalje.

Velika konkurencija u svim kategorijama

Romana Rod, licencirana voditeljica plesnih tehnika, WADF sutkinja umjetničkih plesnih stilove te sutkinja HPS u urbanim plesnim stilovima, dva dana bila je član sudačkog panela. Feelovci su ovog puta imali veliku konkurenciju u svojim kategorijama, no detaljno ocjenjivanje sudaca pokazalo još je jednom dokazalo da su jedni od najboljih plesača u svojim kategorijama.

U subotu su u kategorijama urbanih plesnih stilova i dobnim kategorijama onih najmlađih, Feel Hop & Feel Cicibani osvojili zlato, kao i Feel Fantastic. Solo izvedba Feel Funky osvojila je srebro, kao i tim Feel Fancy, dok je solo točka pod nazivom Feel Nice osvojila zlato.

Većina solista prvi puta bez tima

Nedjelja je bila namjenjena starijim plesačima, tako su zlata osvojili timovi Feel Move i Feel The Best, kao i solo izvedbe Feel Up, Feel Focus, Feel Power, Feel Top, a solo točka Feel Missy osvojila je srebro.

Većina solista iz kluba po prvi puta je iskusila plesni podij mimo svog tima, što je veliki korak za daljnja natjecanja u solo točkama.

‘Drago nam je da nas cijene’

“Ne znam koje nam je ovo natjecanje po redu, samo znam da ih imamo još za odraditi do kraja ove plesne sezone. Vratili smo se s revijalnog festivala iz Makedonije, a krećemo na natjecanja u Sloveniju i Bosnu, a u Lijepoj našoj angažirani smo za razna gostovanja, što nam dodatno upotpunjava radne plesne dane i vikende. Svemu se veselimo i izuzetno nam je drago da nas, kao klub, cijene po visokoj plesnoj kvaliteti i da baš atraktivne Feelovce žele za razne evente”, izjavila je Romana Rod, vlasnica kluba, nakon još jednom zapaženog klupskog uspjeha.

Najnovije