HIP-HOP

VIDEO Djare ima novu pjesmu i video spot, zove se ’12 undertalaca’

Mladi varaždinski autor na pjesmi '12 undertalaca' surađivao je i s Plesnim studijem Feel, čije su članice video-spot učinile dodatno atraktivnim.

Mladi varaždinkski hip-hoper Djare ima novu pjesmu i video spot za nju. Naziv njegova novog rada je ’12 undertalaca’, a glazba i popratni video spot podignuti su na novu razinu. Djare – alias Karlo Čavlović Hirš – završava osmi razred, hip-hopom se zarazio prije nekoliko godina, a u međuvremenu su Djare & Rope u duetu snimili album s devet pjesama. O tome smo s njim razgovarali u kolovozu prošle godine.

Sada je tu nova priča, ’12 undertalaca’.

“To je jedna od onih pjesama koje govore o ozbiljnijim temama u životu. Ovo je ujedno i prva pjesma koja je izbačena nakon duge pauze, zbog mnoštva drugih obaveza. No, s druge strane, to je bilo idealno vrijeme za razmišljanje o daljnim projektima i pjesmama”, kaže Djare.

On je autor teksta, Muhamed Sokolji (Muha BEATZ) stoji iza glazbe, a za skečeve je zaslužan DJ Munja Reljić. No to nije sve, jer pjesmu prati atraktivan video spot.

“Što se tiče spota, posebno se ističe Plesni klub Feel, koji je sudjelovao u kompletnoj izradi ovog projekta, kao i u osmišljavanju koreografije. Za snimanje i montažu je zaslužan Dario Mikulek iz Looma filma”, nabraja Djare zaslužnike.

Kako izgleda i zvuči konačan proizvod, poslušajte i pogledajte na kanalu Djare i Rope.

Najnovije