OPĆINA MARTIJANEC

FOTO Lidija Bačić zabavila svoje obožavatelje u Martijancu, večeras nastupa Vlado Kalember

Općina Martijanec je za svoje mještane pripremila dvije glazbene poslastice. Evo kako je bilo prve večeri...

Općina Martijanec je za svoje mještane pripremila dvije glazbene poslastice. U petak, 31. svibnja, nastupila je Lidija Bačić – Lille, a večeras je na rasporedu koncert Vlade Kalembera.

Nakon što se nedavno vratila s uspješne australske turneje, popularna Lille sada je svojim hitovima raspjevala i rasplesala brojne mještane Martijanca i njihove goste. Predgrupa Lidiji Bačić bila je grupa Elixir.

“Ovaj vikend vrlo je živo u našoj općini, mještani mogu uživati u dva koncerta koja smo za njih pripremili. Koncert Lidije Bačić pokazao se kao pun pogodak, priredila je odličnu zabavu, a ništa manje zabavno zasigurno neće biti ni večeras, kada nastupa Vlado Kalember. Nastojimo raznim događanjima obogatiti društveni život u našoj općini”, rekao je općinski načelnik Branimir Nađ.

Vlado Kalember, jedan od najpoznatijih hrvatskih vokala koji je nakon 12-godišnje stanke nedavno sa Srebrnim krilima objavio novi album „Opasno je ljubit ženu”, večeras nastupa na istome mjestu. Osim njega, na istoj će pozornici nastupiti i grupa Pandora.

Koncerti se održavaju pod šatorom kraj Osnovne škole Martijanec, uz bogatu gastronomsku ponudu i besplatan ulaz za sve.

Najnovije