6. KVART

Satnica KVART-a: Evo kada nastupaju Grše, Jonathan, Ida Prester, Fani…

Malo trepa, malo rocka, uz radionice, predavanja, panele, silent partyje i još mnogo toga - od 6. lipnja u kompleksu Varteksa.

Do KVART festivala u kompleksu Varteksa ostao je još samo jedan dan. Sve počinje u četvrtak, 6. lipnja u 17 sati.

Na KVART festivalu postojat će nekoliko lokacija, pozornica i kutaka na kojima možete uz slušanje glazbe, upoznati povijest Varteksa (Varteksov muzej) te se informirati o izborima za EU parlament.

Četvrtak (besplatan KVART dan)

U 17 sati tako slijedi prezentacija Women Music Network Aplified partnerskih organizacija i prilika za mlade, a sve se nastavlja World Cafeom na temu ‘Žene u kulturi’ u organizaciji Umjetničke organizacije Favela.

U 19:15 slijedi Pozdrav KVART-ovcima, a u 19:30 EP x MLADI – Politike i programi na kojima će o nadolazećim izborima govoriti Nina Skočak, Borna Lozo, Dalija Orešković i Ladislav Ilčić.

U 21 sat na Glavnoj pozornici počinje glazbeno otvorenje festivala uz Scifidelity Orchestra, a za after je zadužena Niniva (od 21:30 pa nadalje). Ulazak na festival ovaj dan je besplatan.

Petak

Od jutra 7. lipnja KVART otvara svoja vrata. Chill zona od 9 sati ima Erasmus+ radionice: Biračka kabina, Parlaonica, Lobiranje i pregovaranje.

U 11 sati na razgovor, odnosno Q&A stiže Krešimir Šustić, PR-ovac Baby Lasagne. Na Streha pozornici u 12 sati održat će se radionica ‘Od ideje do projekta – prilike za mlade u kulturi’ koju vodi Dorotea Solomun. U 13:15 sati radionicu će održati Sonja Denda pod nazivom ‘Vođenje glazbenog tima 101’.

Na Livadi, posebnom mjestu za sve KVART-ovce od 17 do 21 sat traje Beer pong turnir te turnir u malom nogometu, a od 17:30 do 19:30 igrat će se i disc golf.

Glazbeni dio počinje u 18 sati – tada nastupa Vano, a u 18:30 na redu je NAC..

U 19 sati na pozornicu izlazi glazbenica Lav, a u 19:45 slijedi Dina Jashari, dok je termin za 20:15 rezerviran za prvi koncert Fani Solomun. U 21 na Glavnoj pozornici pojavit će se TAM, a zatim slijede headlineri – Buntai od 22 sata te Grše u 23 sata. After na Glavnoj pozornici počinje u 15 minuta nakon ponoći s Niki Peducci.

Streha stage imat će svoje karaoke sve od ponoći pa do 02:30 sati.

U petak još možete razgledati i uživati u Varteksovom muzeju, Iskoristi svoj glas corner, Glitter Stationu, Chill zoni i Food corneru.

Subota

Na Livadi se završnog dana festivala od 17 sati opet igra Beer pong turnir te turnir u malom nogometu te disc golf.

Glazbeni program počinje na Glavnoj pozornici u 17 sati sa Soba 9, a u 17:50 s bendom John Morrow & The Electric Odyssey. U 18:40 stižu Kal’s Penny, a u 19:30 Morvern. U 20:20 nastupaju Cura i dečko, a zatim stižu headlineri za kraj – Jonathan u 21:30 te Ida Prester & Lollobrigida u 23 sata. After na Glavnoj pozornici je uz Viatori u 00:15.

Streha stage završnog dana ima Loop silent party na kojem će glazbu puštati Voltair i Woostos, a na glavnoj pozornici u 2 sata slijedi after ‘aftera’ uz Szch.

U subotu još možete razgledati i uživati u Varteksovom muzeju, Iskoristi svoj glas corner, Glitter Stationu, Chill zoni i Food corneru.

Ulaznice – jednodnevne ili festivalske – možete kupiti ovdje. Ulaz na festival u četvrtak je besplatan. Točnu lokaciju festivala i kako doći pogledajte ispod. Na Facebook događaj sa svim aktualnim informacijama organizatora uđi ovdje.

Najnovije