6. izdanje festivala

KVART festival: Grše, Buntai, Fani Solomun, TAM…

Pet
7
7. lipnja
19:00
Kompleks Varteks
Zagrebačka 94
Varaždin
događaj je prošao
Loading Događaji

KVART festival i ove godine dovodi izvođače raznih žanrova, a u sklopu festivala možete posjetiti radionice, muzej, chill zonu…

Od jutra 7. lipnja KVART otvara svoja vrata. Chill zona od 9 sati ima Erasmus+ radionice: Biračka kabina, Parlaonica, Lobiranje i pregovaranje.

U 11 sati na razgovor, odnosno Q&A stiže Krešimir Šustić, PR-ovac Baby Lasagne. Na Streha pozornici u 12 sati održat će se radionica ‘Od ideje do projekta – prilike za mlade u kulturi’ koju vodi Dorotea Solomun. U 13:15 sati radionicu će održati Sonja Denda pod nazivom ‘Vođenje glazbenog tima 101’.

Na Livadi, posebnom mjestu za sve KVART-ovce od 17 do 21 sat traje Beer pong turnir te turnir u malom nogometu, a od 17:30 do 19:30 igrat će se i disc golf.

Glazbeni dio počinje u 18 sati – tada nastupa Vano, a u 18:30 na redu je NAC..

U 19 sati na pozornicu izlazi glazbenica Lav, a u 19:45 slijedi Dina Jashari, dok je termin za 20:15 rezerviran za prvi koncert Fani Solomun. U 21 na Glavnoj pozornici pojavit će se TAM, a zatim slijede headlineri – Buntai od 22 sata te Grše u 23 sata. After na Glavnoj pozornici počinje u 15 minuta nakon ponoći s Niki Peducci.

Streha stage imat će svoje karaoke sve od ponoći pa do 02:30 sati.

U petak još možete razgledati i uživati u Varteksovom muzeju, Iskoristi svoj glas corner, Glitter Stationu, Chill zoni i Food corneru.

Ulaznice – jednodnevne ili festivalske – možete kupiti ovdje. Ulaz na festival u četvrtak je besplatan. Točnu lokaciju festivala i kako doći pogledajte ispod. Na Facebook događaj sa svim aktualnim informacijama organizatora uđi ovdje.

Najnovije