KAM VAN?

Vikend na 2FEST-u: Sviraju Eter i ne(Normalni), a festival zatvara Bloger Krule

Evo što se vas iduća tri dana čeka na festivalu piva i brze hrane…

Omiljeni varaždinski Biergarten i mini street food festival Fest za jest u svojoj su završnici. Vrijeme je malo poremetilo planove organizatora 2FEST-a prvog vikenda, no zato su raspoloženi i spremni za odličnu zabavu posjetitelji, koji osim u više vrsta piva i gastro delicijama uživaju i u bogatom popratnom programu.

Danas (petak, 7. lipnja) od 21 i 30 očekuje vas nastup odlične grupe Eter, koja izvodi bezvremenske soul, RnB, pop i rock hitove i poznata je po prekrasnim ženskim vokalima.

Subota donosi šećer na kraju glazbenog dijela programa. Od 21 i 30 na pozornici u Šetalištu Vatroslava Jagića nastupa band (ne)Normalni, koji još uvijek drži sve rekorde posjećenosti varaždinskog Biergartena od prije nekoliko godina, kad je više od 2000 posjetitelja uživalo u vječnim hitovima Đorđe Balaševića. Bend iz Vojvodine ponovo će podsjetiti na prekrasne pjesme iz nekih prošlih vremena koje svi volimo.

Ovogodišnje izdanje 2FEST-a, u nedjelju od 20 sati, zaključit će Bloger Krule, koji će u svom stilu, bez scenarija i unaprijed smišljenih fora, natjerati publiku da se konstantno drži za trbuh od smijeha.

Tijekom vikenda u parku svoju kućicu ima i barber Šinjori koji uređuje frizure, brade i brkove, a sve donacije idu u humanitarne svrhe.

Iskoristite ova posljednja tri dana 2FEST-a, posjetite najljepši varaždinski park, prizalogajite na Europskom trgu i dobro se zabavite.

Najnovije