PLESOKAZ 2024

Plesni studio Vindi za 15. lipnja najavljuje Plesokaz 2024

Sub
15
15. lipnja
17:00
HNK u Varaždinu
Augusta Cesarca 1
Varaždin
događaj je prošao
Loading Događaji

Plesni studio Vindi za 15. lipnja najavljuje prezentaciju svog novog projekta. Plesokaz 2024 održat će se u Hrvatskom narodnom kazalištu u Varaždinu.

Riječ je o programu suvremenog plesa za djecu i mlade. Sudjeluje 150 plesača Plesnog studija Vindi starosti od 4 do 18 godina i gosti: Plesni studio Učilišta Zagrebačkog kazališta mladih, Plesni studio Gradskog kazališta Zorin dom iz Karlovca i Studio suvremenog plesa ‘Teuta’ iz Čakovca.

U prvom programu, koji počinje u 17 sati, kroz 12 različitih tema varaždinski plesači i njihovi gosti predstavljaju svoje najnovije koreografske radove.

U drugom programu, koji je na rasporedu u 18.30 sati, nastupaju samo članovi Plesnog studija Vindi, s 11 različitih koreografija.

Plesokaz se u ovoj formi održava u HNK u Varaždinu još od 1999. godine, tako da će ove godine program doživjeti svoje 25. izdanje.

Organizaciju i koncept potpisuju Davorka Čorko-Rodeš, Sanja Sabljak i Hedera Perhaj. Kostime je izradila Melanija Rusak, a glazbenu matricu Marin Kereša. Ton majstor na programu je Zlatko Milec, a majstor rasvjete Rajko Vugrinec. Programsku knjižicu izradila je Hedera Perhaj.

Ulaznice za programe mogu se nabaviti na blagajni kazališta. Pokrovitelj programa je Vindija d.d.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije