KONCERT

Željko Samardžić po prvi puta nastupit će u Areni Varaždin

Sub
9
9. studenoga
20:00
Arena Varaždin
Šetalište Franje Tuđmana 1
Varaždin
Loading Događaji

Željko Samardžić dolazi u Varaždin, poznat je datum koncerta.

Varaždinska Arena nastavlja ugošćavati velika regionalna glazbena imena pa je tako red došao i na miljenika, posebice ženske, publike – Željka Samardžića.

‘Stari lav’ svoj će koncert, po prvi puta pred publikom u Areni Varaždin, održati 9. studenoga, s početkom u 20 sati.

Varaždincima i njihovim gostima tako slijedi večer ispunjena glazbom i emocijama, koje će u njima probuditi zasigurno i neki od najvećih Samardžićevih hitova, poput ‘Pokaži mi šta znaš’, ‘Ljubavnik’, ‘Nisi ti za male stvari’, ‘Nije moje da znam’, ‘Ne spominji ljubav’, ‘Udala se moja crna draga’, ‘9000’, ‘Dajte jednu lošu, ‘Bezobrazno zelene’ te mnogi drugi…

Presjek je to velike glazbene karijere, duge više od tri desetljeća, tijekom koje Samardžić uspješno kombinira elemente popa, zabavne glazbe i tradicionalne glazbene baštine. Upravo spajajući različite glazbene žanrove Samardžić povezuje generacije slušatelja, čineći ga trajno voljenim i poštovanim umjetnikom cijele regije.

Ne čudi, stoga, i da se za njegove koncerte redovno traži i ulaznica više, a za varaždinski koncert, ulaznice su već dostupne putem sustava Eventim te na benzinskim crpkama Petrol.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije