FESTIVAL

Ne propustite! Festival Dance Pool Factory 28. lipnja na dravskim bazenima

Četiri poznata DJ imena nastupaju na ovom festivalu elektroničke glazbe. Evo detalja...

Pripremite se za nevjerojatno glazbeno iskustvo na najpoznatijem varaždinskom kupalištu, Gradskom kupalištu na Dravi, gdje će se krajem lipnja odvijati varaždinski festival komercijalne elektroničke glazbe Dance Pool Factory 2024.

U petak, 28. lipnja, započinje nezaboravna glazbena avantura koja će trajati od 18 sati pa sve do kasnih noćnih sati!

Organizator ponosno predstavlja svoje Dee Jay-e, to su: DJ Vedran Car (Otvoreni Radio), Yapa (Techno Workout, DFC), Antony Kay (SHELTERFEST) i Voltair (SHELTERFEST), koji su pripremili vrhunske DJ setove koji će vas držati na plesnom podiju dok noge ne zabole.

Sedam desetljeća dravskog kupališta

Ovaj event je više od samog festivala – ovo je ujedno i proslava sedamdesete godišnjice kupališta na Dravi pod pokroviteljstvom Grada Varaždina i Javne ustanove Gradski bazeni.

Očekuje vas impresivan zvuk, spektakularni svjetlosni efekti i Lasershow u Libero produkciji koji će vas ostaviti bez daha.

To nije sve! Sudjelujte u nagradnim igrama koje uskoro kreću na Facebook stranici portala Varaždinski.hr. Možete osvojiti ulaznice za saune, kupanje i ekskluzivne Coca-Cola proizvode. Sve osvojene nagrade ćete moći podići na samoj lokaciji eventa 28. lipnja 2024. poslije 18h!

Pripremite se za najluđu i najuzbudljiviju i noć potpunog glazbenog doživljaja na DANCE POOL FACTORY 2024!

VAŽNO: u slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta event se prebacuje na idući dan (subota, 29. lipnja 2024.)

Vedran Car

Radijsku i DJ karijeru počeo je 2004. godine na Radio Studentu u Zagrebu. Karijeru nastavlja nekoliko godina kasnije na Bjelovarsko Bilogorskom Radiju s emisijom House Express koju je radio snekoliko svojih DJ prijatelja. Trenutno radi kao voditelj i DJ na Otvorenom radiju, u eteru je svaki dan od 14 do 18h i ima svoj vikend DJ show FeelGoodClub koji ide uživo svake subote od 21h!

DJ NASTUPI: Ultra Europe 2022., LMF Festival 2022., 2023., LMF Festival Las Vegas, Club Ego Las Vegas, 585 Club, Bol, Sound Of Places, Places Hotel Makarska & Hvar, 2022 Summer residency, BSH Events, RedBull Events, Forestland Festival.

Yapa (DANCE FACTORY CROATIA)

Već od malih nogu njeguje ljubav prema glazbi. Ova strast vodila ga je na nevjerojatan put koji je oblikovao hrvatsku DJ scenu, a danas je poznato ime u svijetu elektroničke glazbe u Hrvata. Prvi nastupi DJ Yape odvijali su se u srednjoj školi MEC Varaždin, gdje je već tada pokazivao nevjerojatan talent za miješanje različitih glazbenih žanrova (disco, pop, dance).

Početkom devedesetih, započinje svoju karijeru nastupima u popularnim klubovima tog vremena poput Super LI u Sloveniji, Šut i Heart u Sračincu. Ubrzo nakon toga, sudjeluje na prestižnom DMC natjecanju te nastupa u poznatim klubovima kao što su Corum u Varaždinu i Club EX u Kuršancu. DJ Yapa bio je poznat po izvođenju svih žanrova glazbe. Godine 1993, DJ Yapa nabavlja svoje prve house, progressive i techno ploče te počinje nastupati na raznim partijima. U isto vrijeme, postaje osnivač Dance Factory HR tima, koji je specijaliziran za organizaciju evenata elektroničke glazbe.

Yapa je ostavio veliki trag na elektronskoj sceni. S gotovo 40 godina iskustva na hrvatskoj DJ sceni, Yapa, vlasnik Libero Light & Sound Experience produkcije za evente, postao je živi svjedok nastanka ipostojanja hrvatske rave party kulture. Njegov talent i strast prema glazbi osigurali su mu posebno mjesto u srcima publike diljem Hrvatske.

Voltair (SHELTERFEST)

Voltair je definicija energije, zabave i pozitive. Svoju karijeru započeo je 2017., a obogaćena je nastupima na Forestlandu, Shelterfestu, Špancirfestu te mnogim drugim festivalima i klubovima. Obožava vrtjeti Latino ritmove, hitove 2000-ih i 2010-ih.

Antony Kay (SHELTERFEST)

Mladi i perspektivni DJ varaždinskog kraja koji izvrsno mixa tech-house i komercijalni glazbu u zanimljivi DJ set. Uzori su mu James Hype, John Summit… Više puta je na Shelterfestu i Forestlandu usijao atmosferu na plesnom podiju. Njegov DJ set svakako morate doživjeti.

Najnovije