MANTRA

VIDEO Plesna skupina Mantra predstavlja novi plesni video pod nazivom ‘Fierce melancholy’

Pogledajte njihovu plesmu izvedbu na pjesmu "A Palé" popularne španjolske pjevačice Rosalíe

Iako je stigla ljetna sezona, plesna skupina Mantra iz Varaždina ne odmara. Ovaj put predstavljaju nam svoj najnoviji video uradak, nazvan “Fierce Melancholy”, koji potpisuje koreografkinja i voditeljica skupine Maja Kućar.

U ovom impresivnom plesnom projektu sudjelovalo je 15 plesačica, koje su demonstrirale izazovan i atraktivan “heels” stil plesa koji redovito treniraju, pokazujući svoju iznimnu vještinu i gracioznost na visokim potpeticama.

Njihova izvedba na pjesmu “A Palé” popularne španjolske pjevačice Rosalíe savršeno dočarava snagu i osjećajnost koje nose u sebi.

“Koreografija ‘Fierce Melancholy’ istražuje dualnost snage i ranjivosti, te kako se te emocije mogu manifestirati kroz pokret i koreografiju. Estetika i raspoloženje ovog videa i koreografije su pravi prototip onog što radimo u Mantri, mislim da smo s vremenom baš pronašle neki svoj stil. Ponosne smo što možemo predstaviti ovaj izvanredan video, koji je još jedan dokaz strasti i predanosti ovih plesačica.” pojasnila je Maja.

Plesačice koje su sudjelovale u videu su: Ena Kišiček, Sara Džaferi, Monika Šoštarić, Anja Rog, Tea Košić, Elena Čokor, Dajana Mikac, Melani Novoselec, Ana Hip, Mihaela Veselnik, Nina Težak, Monika Telebar, Lorena Marić, Anja Kovačić i Maja Kućar. Za video je zaslužan Dario Mikulek.

Najnovije