U cestici

Elektronski party: I ove godine održat će se Shelterfest u Cestici

Sub
13
13. srpnja
18:00
Osnovna škola Cestica
Dravska 1a
Cestica
Loading Događaji

Udruga mladih hiperAKTIVNI Cestica uz pokroviteljstvo općine Cestica pozivaju na 7. elektronički DJ festival – open air party Shelterfest.

U subotu 13. srpnja od 18 do 6 sati na lokaciji Dravska 1A (igralište OŠ Cestica) očekuje vas provod uz ludu atmosferu fenomenalnih DJ-jeva: headliner Rosana Rabuza, SoundMasterz, DoubleZ, Voltair, Bose, Detron, Niniva i Limee!

Apsolutno vrhunska produkcija koja će vas ostaviti bez daha i pokrenuti u vruće plesne avanture uz EDM, house, tech-house, progressiv, pop i underground glazbu.

Dario Mikulek

– Dovedite svoje prijatelje i uživajte u spektakularnim nastupima, dok se sunce spušta i noć postaje vruća. Očekujte najnovije trendove u glazbi, vizualnim i zvučnim efektima koji će vas dovesti do transa! SHELTERFEST ima nešto za svakoga, bez obzira na preferencije u glazbi. Savršen spoj glazbe, plesa i zabave! Ove godine manifestacija SHELTERFEST dolazi u tematici – svemira. Ovakav party kao da nije s ovog planeta – poručuju organizatori.

Osim osvježavajućih pića, osigurana je i hrana kako gosti ne bi ostali gladni, a po prvi puta i dekorativan kutak glitter bojanja lica. Ulaz je 5 eura.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije