Festival elektronske glazbe

Forestland 2024: Spektakularni festival u Međimurju najavljuje dolazak svjetskih zvijezda

Zvijezde festivala su Shaquille O’Neal i Fedde Le Grand, a sve počinje 19. srpnja.

Na prostoru Forestland parka u Brezju održana je press konferencija za nadolazeće izdanje glazbenog festivala Forestland, koji je puno više od najvećeg festivala u Međimurju, piše eMedjimurje.

Na konferenciji su govorili Krešo Biškup, jedan od glavnih organizatora, načelnik općine Sveti Juraj na Bregu Anđelko Nagrajsalović te župan Matija Posavec.

Na početku, organizator Krešo Biškup pozdravio je sve prisutne i zahvalio im na dolasku.

– Sad smo desetu godinu ovdje, 12 godina smo ukupno na Forestlandu. Kao što svi znate, ove godine smo napravili veliki iskorak i u glazbenom i u produkcijskom smislu. Dolaze nam dvojica vjerojatno najpopularnijih artista ovog doba, Shaquille O’Neal i Fedde Le Grand. Imamo sreće što je sezona NBA gotova, a vjerojatno će Shaquille doći s Dončićem, izjavio je Biškup.

Načelnik Anđelko Nagrajsalović također se obratio prisutnima.

– Deset godina na prostoru Brezja je brzo prošlo, dvije godine smo bili u Vučetincu. Forestland park je izuzetno pohvaljen, kao i ostale manifestacije koje se ovdje održavaju. S policijom trenutno dogovaramo regulaciju prometa, radi se i veliki parking da ne bude problema s autima. Također, dogovoreni su autobusi koji će voziti od Galerije Sjever do festivala. Forestland je definitivno najveća manifestacija u Općini Sveti Juraj na Bregu, i iz godine u godinu je sve bolji. Udomaćila se ekipa Forestlanda!

Župan Matija Posavec naglasio je važnost Forestlanda.

– Svi znamo što znači Forestland, ne samo u Međimurju i Hrvatskoj, već i u svijetu. Vjerujem da ekipa iza Forestlanda na početku organizacije nije ni slutila da će nakon 12 godina najaviti tako velika svjetska imena. Pitanje je, ako tako nastavite, kako će biti za 10 ili 12 godina? Forestland je već sada velika svjetska atrakcija! Prošle godine, kada sam čuo da je Shaquille O’Neal nastupao na Krku, razmišljao sam kako bi bilo dobro da dođe i u Međimurje, i eto ga za 15 dana ovdje.

Za glazbenu podlogu bili su zaslužni prijatelji iz Slovenije – Happy B (Boštjan Rožman) i Mr Mike (Miha Laba).

Vidimo se svi na velikom 12. izdanju Forestlanda, koje će se održati od 19. do 21. srpnja u Brezju, u Forestland parku!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Najnovije