P4

Subota u P4: Prvo revija kućnih ljubimaca, a onda nastupaju Djare i Neno

Sub
13
13. srpnja
19:00
P4
Preradovićeva 4
Varaždin
događaj je prošao
Loading Događaji

Na Pasjem popodnevu mogu sudjelovati svi zainteresirani peseki i njihovi vlasnici, treba se tek prijaviti.

Hladoveena, ljetni program u klubu Pečetri, otvoren je do 26. srpnja. Evo što je u pripremi za nadolazeće dane.

– Već sad možemo napisati da je Paint & Chaj velika uspješnica. Obje umjetničke grupe, koje vodi Lea Labaš, ekspresno su popunjene. Prva ekipa Paint & Chaja već je naslikala svoju rundu umjetničkih djela, točnije ljimuntusa. Sjajnu i opuštenu atmosferu očekujemo i u drugom terminu – poručuju ih P4.

Pasje popodne

Vrhunac Hladoveene planira se za subotu, 13. srpnja, od 19 sati kada će P4 dvorište zauzeti četveronožni ljubimci. Na rasporedu je, naime, Pasje popodne odnosno revija kućnih ljubimaca.

– Peseki i drugi ljubimci su oduvijek u P4 dobro došli. Volimo ih sve – čupave, kratkodlake, zavaljane u crkotine, zaigrane, spavalice… I tako unedogled! Na Pasjem popodnevu mogu sudjelovati svi zainteresirani peseki i njihovi vlasnici_e koji se prijave na obrascu. Peseki će proći poligonom. Neka te poligon ne uplaši, tu je zbog naše zabave i smijeha – najavljuju iz P4.

Za sve sudionike osigurani su poklon paketići iznenađenja, a priprema se i dog chill zona s grickačima i osvježenjem.

Djare i Neno

Nakon Pasjeg popodneva na rasporedu je turnir u Beer pongu, a kad vrućine totalno popuste na stage stupaju mlade nade varaždinske trap/rap scene: Djare i Neno.

Muzej internih fora

U ponedjeljak, 15. srpnja u Hladoveeni se otvara i Muzej internih fora.

– Naime, odlučili smo s tobom kroz predmete, priče i snimke podijeliti našu svakodnevicu u P4. Sve što je tvojem oku nevidljivu, a osjećaš u P4! Muzej internih fora bit će otvoren za razgled svakim radnim danom od 15. do 26. srpnja od 10 do 13 sati – poruka je iz P4.

Najnovije