UO Favela

Prvi varaždinski Balkoncert otvara Gina & The GeeGee’s

Pet
9
9. kolovoza
20:00
Tehnološki park Varaždin
Zagrebačka ulica 89
Varaždin
događaj je prošao
Loading Događaji

Balkoncert je serija intimnih koncerata autorske glazbe na jedinstvenim balkonima i terasama grada Varaždina, a u petak 9. kolovoza otvaraju ga Gina & The GeeGee’s na terasi Tehnološkog parka Varaždin (Zagrebačka ulica 89).

Koncerti su besplatni, no broj mjesta je ograničen kako bi se slušateljima omogućila intimna atmosfera i potpuno uživanje u glazbenom sadržaju. Ulaz je moguć jedino uz predočenje ulaznice s imenom i prezimenom, a za istu se moguće prijaviti putem sljedećeg linka.

Ulaz na terasu je od 20 sati gdje vas dobro poznati varaždinski Picabia pub čeka s besplatnim pićem dobrodošlice, a tijekom koncerta moguće je kupovati piće na šanku. Koncert počinje u 21 sat.

Prijavitelj Balkoncerta je SP Global, obrt za organizaciju priredbi, dok je Umjetnička organizacija Favela zadužena za produkciju programa.

Balkoncert financijski podupiru Grad Varaždin (u sklopu Javnog poziva za sufinanciranje programa i aktivnosti trgovačkih društava i obrta organizatora gospodarsko-turističkih manifestacija na području grada Varaždina u 2024. godini) i Turistička zajednica grada Varaždina.

O izvođačici

Gina je kantautorica, vokalna trenerica, te radijska voditeljica i urednica. Kao vokal grupe Detour snimila je dva albuma, a pamtimo je kroz uspješnice “Zaljubila sam se”, “Bez tebe” , “Vikend” i brojne hitove s albuma TourDetour.

Solo karijeru započela je singlom “Pepeo” i najavila svoj prvi samostalni album “U mojim tajnim notama” koji je izašao u travnju 2023.

Uslijedili su singlovi “Miris tvoje majice”, “Mama” u duetu s bratom Vicom i “Ne trebam riječi”, zatim pjesma “U mojim tajnim notama” koja je izvedena na Zagrebačkom festivalu te “Dva kofera i zapaljen stan”.

Godinama radi u glazbenim televizijskim formatima – mentorica je u emisiji “Zvijezde pjevaju” , a u showu “The Voice” je vokalna trenerica u timu Gobac.

Uz glazbenu karijeru, uspješno plovi valovima radijskog etera. Slušatelji su je imali priliku upoznati na Narodnom, a trenutno radi na Top radiju kao voditeljica i urednica emisije Top Music Desk.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije