DOČEKAJTE ŠPANCIR ZORU

TECHNO WORKOUT Ove godine ‘after’ Špancira na Aquacityju

Špancirfest ove godine konačno ima i svoj after, kako dolikuje. Na varaždinskom Aquacityju sprema se odličan program drugog vikenda Špancira, na kojem ćete se moći zabaviti i opustiti do kraja.

Pridružite nam se na našem sljedećem spektakularnom događaju koji će ovoga puta obilježiti zatvaranje ovogodišnjeg Špancirfesta na poseban način – TECHNO WORKOUT CLOSING ŠPANCIRFEST 2024. Karte su već u prodaji, a možete ih nabaviti putem sustava ENTRIO à https://www.entrio.hr/event/techno-workout-closing-spancirfest-2024-20031

Nakon vrlo uspješne sezone 2023 godine, koja je nadmašila sva naša očekivanja i gdje smo nakon dugi niz godina vratili grad Varaždin na mapu Hrvatske elektronske scene, ove godine krećemo s još većim ambicijama, jačom organizacijom i produkcijom Ovaj jedinstveni glazbeni doživljaj organizirat će se na predivnom jezeru Motičnjak – ŠRC Aquacity Varaždin, pod pokroviteljstvom grada Varaždina, i Turističke zajednice grada Varaždina kao službeni dio popratnog programa 26. Špancirfesta.

S ciljem da se nakon uživanja u koncertima, te uličnoj kulturi u samom srcu našeg prekrasnog grada, buka i gužva premjeste na afterparty zonu, TECHNO WORKOUT poziva vas da se pridružite ovom elektronskom glazbenom putovanju. Događaj će se održati u fantastičnom dvodnevnom terminu, drugi vikend Špancira, omogućavajući vam da oba dana plešete do izlaska sunca na obali našeg prekrasnog jezera uz boje prirode koje će vas naprosto ostaviti bez daha!

Prva noć, petak, donosi najbolje od hrvatske underground house i tech house scene. Naša pomno odabrana selekcija uključuje iskusne umjetnike poput BOSK-a i PINTHE, ravno sa Zrća i Sonusa stiže nam nas resident LOOKA a s zagrebačkog vrelog asfalta legendarni dvojac SENO & SIN , te headlineri prve večeri SICILLIO I HUDI, osnivači i rezdenti jedne od najboljih klupskih večeri u Hrvatskoj, višestruko nagrađivani MYUZ!

Subotnja noć će vas povesti na putovanje dubokih ritmova uz spanjolskog virtuoza CRISTIANA VARELE, uz podršku ostalih poznatih izvođača poput TEO HAROUDA, rezidenata NITEVISION NV, LIMEX-a, M.O.T.F-a !

Organizatora je varaždinska udruga Techno Workout, osnovana 2015. godine, koja okuplja mlade zaljubljenike u elektornsku glazbu, a svi su uključeni u organizaciju evenata.

Iza sebe imaju preko 60 evenata različite tematike, na više od 15 lokacija, a ugostili su dosad brojna ugledna imena domaće i strane elektro scene. Prvi su koji su odradili i elektronski event u sklopu aeromitinga, a ponosni su na suradnju sa Špancirfestom.

Na ovogodišenjem afteru, sve posjetitelje očekuje i vrhunski audio sustav i impresivna vizualna te svjetlosna produkcija, koja će biti djelo ponajboljeg lightdesignera s naših prostora.

– Pridružite nam se na TECHNO WORKOUT CLOSING ŠPANCIRFEST i dopustite glazbi da vas ponese na nevjerojatno putovanje! – ističu organizatori iz udruge Techno Workout.

A vi, krenite po vaše ulaznice, Festivalska karta košta 22 eura, i može se već sada nabaviti u sustavu ENTRIO.

🌅 OPEN AIR (Kupola Aquacity)

📅 30 i 31.08.2023

⌚ Start: petak-22h, subota-22h

⌚ End: 06:00!

🔈Vrhunski audio sustav

💡 Očaravajući vizuali i light show

🎉 Zabava i ples zagarantirani!

🎫 Ulaznice: Ulaznice dostupne su do cetvrtka u 23:59 kod našeg prodajnog partnera – ENTRIO po promotivnoj cijeni, te ce biti dostupne na ulazu na event.

[Line up petak]

■ BOSK (ZG)

■ PINTHA INDAHOUSE (ZG)

■ SENO B2B SIN (ZG)

■ MYUZ: SICILLIO B2B HUDI (ZG)

[Line up subota]

■ LIMEX (VZ)

■ M.O.T.F (VZ)

■ CRISTIAN VARELA (SPN)

■ TEO HAROUDA (ZG)

■ NITEVISION NV (VZ)

Povezani sadržaj
Preporučeno
Najnovije