Balkoncert

FOTO Balkoncerti su krenuli, na terasi Tehnološkog parka nastupili su Gina & The GeeGee’s

Svaki koncert bit će jedinstven doživljaj.

Balkoncert je serija intimnih koncerata autorske glazbe na jedinstvenim balkonima i terasama grada Varaždina, a u petak, 9. kolovoza, otvorili su ga Gina & The GeeGee’s na terasi Tehnološkog parka Varaždin.

Koncerti su besplatni, no broj mjesta je ograničen kako bi se slušateljima omogućila intimna atmosfera i potpuno uživanje u glazbenom sadržaju.

Prijavitelj Balkoncerta je SP Global, obrt za organizaciju priredbi, dok je Umjetnička organizacija Favela zadužena za produkciju programa.

Balkoncert financijski podupiru Grad Varaždin (u sklopu Javnog poziva za sufinanciranje programa i aktivnosti trgovačkih društava i obrta organizatora gospodarsko-turističkih manifestacija na području grada Varaždina u 2024. godini) i Turistička zajednica grada Varaždina.

O izvođačici

Gina je kantautorica, vokalna trenerica, te radijska voditeljica i urednica. Kao vokal grupe Detour snimila je dva albuma, a pamtimo je kroz uspješnice “Zaljubila sam se”, “Bez tebe” , “Vikend” i brojne hitove s albuma TourDetour.

Solo karijeru započela je singlom “Pepeo” i najavila svoj prvi samostalni album “U mojim tajnim notama” koji je izašao u travnju 2023.

Uslijedili su singlovi “Miris tvoje majice”, “Mama” u duetu s bratom Vicom i “Ne trebam riječi”, zatim pjesma “U mojim tajnim notama” koja je izvedena na Zagrebačkom festivalu te “Dva kofera i zapaljen stan”.

Godinama radi u glazbenim televizijskim formatima – mentorica je u emisiji “Zvijezde pjevaju” , a u showu “The Voice” je vokalna trenerica u timu Gobac.

Uz glazbenu karijeru, uspješno plovi valovima radijskog etera. Slušatelji su je imali priliku upoznati na Narodnom, a trenutno radi na Top radiju kao voditeljica i urednica emisije Top Music Desk.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Najnovije