VILA BEDEKOVIĆ

Predstava ‘Maratonci trče počasni krug’ na Špancirfestu – rasprodana

Odličan kazališni i koncertni program kod vile Bedeković veliki je mamac za posjetitelje Špancirfesta.

Predstava „Maratonci trče počasni krug“ koja će biti održana 30. kolovoza na pozornici kod Vile Bedeković je – rasprodana.

Legendarni Topalovići osvojili su simpatije publike na filmu, a oduševljavaju i na kazališnim daskama u izvedbi ansambla HNK u Osijeku, u što će se uvjeriti svi oni koji su na vrijeme kupili ulaznicu.

Odličan kazališni i koncertni program na jednoj od najljepših pozornica u Hrvatskoj, veliki je mamac za brojne posjetitelje Špancirfesta. Još svega koje mjesto u publici ostalo je za koncerte Josipe Lisac i 4 Tenora, kao i za „Đurologiju“ Branka Đurića Đure, koji je sa svojom autorskom predstavom oborio sve rekorde gledanosti u svijetu teatra i stand up-a.

Josipa Lisac

Velik interes vlada i za odlične kazališne komedije „Pljusku“ Satiričkog kazališta Kerempuh te „Tere i Luce“ Kazališta Planet Art, kao i za ostatak koncertnog programa.

Pljuska

Drugi festivalski vikend svojim će nastupom na pozornici kod Vile Bedeković, koja je jedina pozornica na ovogodišnjem Špancirfestu za koju je potrebno kupiti ulaznicu, zaključiti Varaždinski tamburaški orkestar i Klapa Sveti Juraj – HRM te Zoran Predin koncertom „Zoran pjeva Arsena“.

U svakom slučaju, požurite i osigurajte svoje mjesto na vrijeme na www.eventim.hr ili na Eventimovim prodajnim mjestima. Ulaznice za koncerte u prodaji su po cijeni od 15 eura, dok je 12 eura cijena ulaznica za kazališne predstave.

Svi detalji programa 26. Špancirfesta, koji traje od 23. kolovoza do 1. rujna, dostupni su na www.spancirfest.com.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Najnovije