Dubrovački glazbenik

BALKONCERT Na drugo izdanje dolazi Tibor Karamehmedović

Koncert će se ponovno održati na terasi Tehnološkog parka u Varaždinu.

Nakon što je prvo izdanje Balkoncerta prošlo u sjajnoj atmosferi uz glazbu Gine Damjanović, došlo je vrijeme za drugo izdanje. U subotu, 28. rujna u 19 sati, na terasi Tehnološkog parka Varaždin nastup će održati Tibor Karamehmedović.

Tibor Karamehmedović svima je dobro poznat kao autor, pjevač i gitarist popularne dubrovačke grupe Silente. 2019. godine izdao je svoj samostalni album, “I na kopnu i na moru”, a 2023. uslijedio je album “Požalit se nekom”. Tibor će svoj solo glazbeni opus varaždinskoj publici premijerno predstaviti u sklopu programa Balkoncert.

Balkoncert je program koncerata koji se održava na jedinstvenim lokacijama u Varaždinu. Programom se potiče autorska glazba lokalnih i regionalnih umjetnika te se Varaždin dodatno afirmira kao UNESCO grad glazbe.

Organizator događaja je SP Global, Umjetnička organizacija Favela producent programa, a program financijski podupiru Grad Varaždin u sklopu Javnog poziva za sufinanciranje programa i aktivnosti trgovačkih društava i obrta organizatora gospodarsko-turističkih manifestacija na području grada Varaždina u 2024. godini i Turistička zajednica grada Varaždina.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Najnovije