AFTER ŠPANCIRA Dolazi Cristian Varela!

Na Techno Workout closing Špancirfest dolazi Cristian Varela!

Sub
31
31. kolovoza - 1. rujna
22:00 - 06:00
Aquacity Varaždin
Aquacity Varaždin (jezero Motičnjak)
Varaždin
događaj je prošao

𝐂𝐑𝐈𝐒𝐓𝐈𝐀𝐍 𝐕𝐀𝐑𝐄𝐋𝐀 glavna zvjezda druge večeri na ovogodišnjem Techno Workout closing Špancirfest

Loading Događaji

CRISTIAN VARELA će biti glavna zvjezda druge večeri na ovogodišnjem Techno Workout closing ŠpancirfestU subotu, 31.8., drugi dan festivala Techno Workout closing Spancirfesta u Varaždin nam dolazi španjolski kralj techna Cristian Varela!

Jedan od pionira španjolske scene, Varela je na sceni preko tri desetljeća, a kultni je status, osim ogromnim talentom za deckovima, stekao kao vlasnik uvijek aktualnih labela Pornographic te Black Codes Experiments.

Tijekom ovih 30 godina, Cristian Varela je nagrađen s više od 40 nagrada od strane glavnih medija glazvene industrije. U Španjolskoj je dobio desetke nagrada koje ga označavaju najboljim DJ-em u zemlji.

Dobio je i nagradu International DJ Awards za najboljeg techno DJ-a 2007. i 2013. te on kao jedini španjolski umjetnik koje je odbio te počasti, postaje ambasadorom španjolskog techna, umjetnikom koji svojim vlastitil svjetlon obasjava svaki kutak planeta.

Mediji diljem svijeta konstantno obraćaju pozornost na njegovu glazbu, njegove setove i njegove projekte. Zato se njegov Radio Show emitira na 100 postaja u 30 različitih zemalja.

Uz vodeće ime na line-upu, stage će pripasti i domaćim snagama i residentima Techno Workouta, a pridružit ce se i miljenik varaždinske publike, nezaobilazni gost iz Zagreba dj, producent i vlasnik poznatog zagrebačkog underground kluba DEPO-a Teo Harouda!

Rezervirajte vikend 30 i 31.8. za zatvarnje Špancira uz zvukove elektronske glazbe! Vidimo se u Beach Baru Aquacity!

– Pridružite nam se na TECHNO WORKOUT CLOSING ŠPANCIRFEST i dopustite glazbi da vas ponese na nevjerojatno putovanje! – ističu organizatori iz udruge Techno Workout.

A vi, krenite po vaše ulaznice, Festivalska karta košta 22 eura, i može se već sada nabaviti u sustavu ENTRIO.

🌅 OPEN AIR (Kupola Aquacity)

📅 30 i 31.08.2023

⌚ Start: petak-22h, subota-22h

⌚ End: 06:00!

🔈Vrhunski audio sustav

💡 Očaravajući vizuali i light show

🎉 Zabava i ples zagarantirani!

🎫 Ulaznice: Ulaznice dostupne su do četvrtka u 23:59 kod našeg prodajnog partnera – ENTRIO po promotivnoj cijeni, te ce biti dostupne na ulazu na event.

[Line up petak]

■ BOSK (ZG)

■ PINTHA INDAHOUSE (ZG)

■ SENO B2B SIN (ZG)

■ MYUZ: SICILLIO B2B HUDI (ZG)

[Line up subota]

■ LIMEX (VZ)

■ M.O.T.F (VZ)

■ CRISTIAN VARELA (SPN)

■ TEO HAROUDA (ZG)

■ NITEVISION NV (VZ)

Najnovije