PLESNI KLUB FEEL

Održan prvi Feel Hip Hop Battle, evo tko su bili najbolji

Oko devedesetero plesača sudjelovalo je u ovom natjecanju koje je organizirao Plesni klub Feel.

Proteklog vikenda u OŠ Svibovec u Varaždinskim Toplicama održan je prvi Feel Hip Hop Battle u organizaciji Plesnog Kluba Feel.

Odazvalo se oko devedeset plesača – iz kluba Spinbox (Novi Marof), Plesnog studia Mali i veliki (Križevci), Scorpio Dance Teama (Zagreb) te iz Plesnog kluba Feel.

Uvodno je okupljene pozdravila gradonačelnica Dragica Ratković, koja je sve podsjetila na to da je najbitnije zdravlje djece i da su ovakvi događaji itekako preporučljivi te je zahvalila na organizaciji Plesnom klubu Feel i voditeljici Romani Rod.

Gosti su ovog puta bili raper Djare iz Varaždina, koji je otpjevao svoje dvije pjesme dok su svi plesači zaplesali na plesnom podiju, a zatim su se predstavili gosti iz Zagreba koji se bave beatboxom. Josipa Kutlešića na društvenim mrežama možete naći pod nadimkom Yoebox, beatboxom se bavi 14 godina, a Kristijan Harnoš, nadimak Seagle, dolazi iz Kuča, beatboxom se bavi 9 godina.

“Ovim putem prvenstveno se zahvaljujem gradonačelnici gospođi Dragici Ratković i Gradu Varaždinske Toplice na velikoj podršci, ravnateljici OŠ Svibovec Meliti Mesarić, koja nam je ustupila dvoranu škole, te djelatnicama škole koje su brinule da sve bude uredno tijekom eventa. Iznenadili su nas iz Udruge žena ‘Svibovečki zvon’ Svibovec, koje su nam ispekle ‘tonu’ prefinih kolačića u kojima su uživali natjecatelji tijekom cijelog natjecanja. Poklon kojeg je dobio sudački panel i naši posebni gosti sastojao se od šampanjca vinarije Košćak iz Novog Marofa i buketa cvjećarnice Bešenić iz Varaždinskih Toplica”, rekla je Romana Rod.

Uputila je niz zahvala svima koji su sudjelovali u događaju.

“Zahvaljujem se sudačkom panelu, Karmen Maršić Ferenčina, vlasnici kluba Spinbox, Toniju Vrdoljaku iz Scorpio Dance Tema iz Zagreba, koji je ujedno bio i zadužen za obradu podataka i treneru breakinga PK Feela, Zlatku Tomašiću, koji su na šaljivi i ležeran način, profesionalno ocijenili natjecatelje. Zahvaljujem već uigranom organizacijskom timu S-light Varaždin na uređenom plesnom podiju, Aperi media, koja je event popratila kroz fotoaparat, članovima Plesnog kluba Feel koji su od jutra uređivali svaki detalj eventa te DJ-u Kay Zrillu, koji je cijelo natjecanje osvježio starim dobrim hip hop hitovima”, kaže Romana Rod, dodajući da je njen suprug Eduard Rod toga dana bio dežuran liječnik.

Svaki plesač imao je svoj nadimak. Tako je hip hoperica Žujka iz Scorpio Dance Teama u kategoriji Mini Kids osvojila zlatni pehar, u kategoriji Djeca u konkurenciji od 37 natjecatelja hip hoperica Goldy iz PK Feela zaslužila je zlatni pehar, zatim hip hoperica Gabi iz Spinboxa u kategoriji Juniori 1, u kategoriji Juniori 2 hip hoperica Niks iz Spinboxa, dok je među Odraslima zlatni pehar osvojila hip hoperica Port De Bras iz Plesnog studija Mali i veliki.

Slijedilo je super finale, gdje je glavni, najveći zlatni pehar za Najboljeg plesača Feel Hip Hop Battla osvojila hip hoperica Gabi, odnosno Gabrijela Ratković iz plesnog studija Spinbox.

“Najbitnije od svega da su se stvorila nova plesna prijateljstva. Vidimo se iduće sezone na istom mjestu u isto vrijeme!”, poruka je Romane Rod.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Najnovije