Vijesti / Scena

MISS SUPRANATIONAL Casting za izbor održat će se 7. travnja u Hotelu Turist

MISS SUPRANATIONAL Casting za izbor održat će se 7. travnja u Hotelu Turist

Lena Radanović, vlasnica plesno-manekenskog studia Lena i direktorica izbora za miss Supranational za Varaždinsku županiju poziva sve djevojke od 17 do 26 godina, koje imaju volju i predispozicije da dođu na casting 7. travnja u Hotel Turist s početkom u 11 sati. 

Sve zainteresirane djevojke se mogu prijaviti na mail [email protected] ili u inbox na Facebooku.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Već devetu godinu zaredom održat će se svjetski izbor Miss Supranational of the World, a Hrvatska ove godine bira svoju delegiranu predstavnicu.

Regionalni izbor Miss Supranational Varaždin i Varaždinske županije održat će se 28. travnja u Hotelu Turist.  

Važno je napomenuti da ovaj izbor u direktnom prijenosu prati više od 100 zemalja, a isto toliko delegiranih predstavnica se bori za tu prestižnu svjetsku titulu. U samu produkciju izbora uključeni su profesionalci iz područja koreografije, stylinga, frizure, make upa, kako bi sam izbor opravdao visoka očekivanja publike, učesnika i pokrovitelja.

Izbor su mnogi podržali te će djevojke finalistice biti nagrađene vrijednim nagradama od strane sponzora. Specifičnost tog izbora je da u finale na državnoj razini idu dvije djevojke (pobjednica i prva pratilja), a izbor će, najavljuju organizatori, biti glamurozan i medijski popraćen.

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Vezani članci

Reci što misliš!