Vijesti / Scena

LJETO NA STANČIĆU Ugostitelji u program tijekom tri godine uložili 240.000 kuna!

LJETO NA STANČIĆU Ugostitelji u program tijekom tri godine uložili 240.000 kuna!

Koncertom Ex Zodiac banda održanim u petak, 11. kolovoza, završilo je još jedno Ljeto na Stančiću. Ovoga puta organizatorima je vrijeme bilo naklonjeno, publika na trgu je uživala.

Ljeto na Stančiću je zabavno-glazbena manifestacija pod pokroviteljstvom Grada Varaždina, a glavni financijski pokrovitelji su četiri ugostiteljska objekta koji djeluju na trgu. To su Mea culpa, Myway, Caffe bar Sermage i Kavana Galerija. Organizaciju Ljeta na Stančiću potpisuje marketinška agencija PRLady iz Varaždina.

- Ugostitelji su u zadnje tri godine financirali 240.000 kuna. Njihova je dobra volja da žele uložiti u projekt koji će obogatiti ljetne sadržaje i ponuditi Varaždincima događanja. Prema tome, bilo bi ih dobro podržati. Jedan je naš sugrađanin rekao: 'Mi Varaždinci smo čudni. Komentiramo kako u gradu nema događaja, a kada ih bude, uvijek nastaju problemi oko buke, samog sadržaja ili nečeg trećeg. Razlozi se nađu' - kaže Martina Pakšec iz agencije PRLady.

Ipak,  ovogodišnje Ljeto na Stančiću ocjenjuje solidnim, s obzirom na probleme s vremenskim prilikama i prolongiranjem koncerata. Osim toga, i budžet je bio manji, iznosio je 40.000 kuna. No i tim sredstvima uspjelo je organizirati 17 ljetnih večeri uz imena poput The Groovebox, Zsa Zsa & Matt Grafton, Ex Zodiac band, Marko Domjan & Emil Kranjčić, Pastiri – Bijelo dugme tribute band...

- Da smo imali binu pod krovom, potrebe za prolongiranjem i odgađanjem ne bi ni bilo, tako da se nadamo da ćemo do iduće godine riješiti i to pitanje. Unatoč svemu, odaziv Varaždinaca bio je i u tom smjeru, solidan - ocjenjuje Pakšec, dodajući da vjeruje da će Ljeto na Stančiću 2018. godine biti bolje, s većim budžetom i financijskom podrškom Grada Varaždina, kao i da će vremenske prilike biti naklonjenije nego što je to bio slučaj ove godine.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci