ŠPANCIRFEST Ulaznicu za klape Maslina i Contra i Harija Rončevića osvaja…

Najpoznatiji hrvatski ulični festival, 19. po redu Špancirfest održat će se na varaždinskim trgovima i ulicama od 18. do 27. kolovoza.

Ovogodišnji Špancirfest donosi više od 400 različitih sadržaja: koncerata, performansa, kreativnih radionica, predstava, uličnih nastupa i izložbi uz bogatu gastronomsku te prodajno izložbenu ponudu na svih 35 hektara povijesne jezgre Varaždina.

Iako duboko na kontinentu, Varaždin će navečer 18. kolovoza dobiti luku, njihati se u ritmu valova i pjevati o ljubavi i moru, a taj će užitak, na posebno osmišljenom nastupu kod vile Bedeković, pružiti legendarni ‘getanin’, splitski kantautor Hari Rončević s klapama Maslina i Contra.

Varaždinski.hr i Špancirfest ulaznicu za koncert poklanjaju…

U suradnji sa Špancirfestom poklanjali smo jednu ulaznicu najsretnijem čitatelju! Sve što je trebalo je u komentaru ispod objave ovog članka na našoj Facebook stranici ostaviti svoje ime i prezime, a mi smo danas, u četvrtak, 10. kolovoza, u jutarnjim satima, slučajnim odabirom putem aplikacije Woobox izabrali jednog najsretnijeg čitatelja koji osvaja jednu ulaznicu za koncert.

Sretna dobitnica je Helena Vidović! Čestitamo!

Ulaznicu može podići, uz predočenje osobne iskaznice, na info pultu u uredu Turističke zajednice grada Varaždina (Padovčeva 3) od 17. kolovoza.

>> ŠPANCIRFEST Otvaraju klape Maslina i Contra i Hari Rončević, osvojite ulaznicu!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije