Vijesti / Scena

IZNIMAN USPJEH Album varaždinskoga benda Sowas među 20 najboljih u regiji!

IZNIMAN USPJEH Album varaždinskoga benda Sowas među 20 najboljih u regiji!

'Golden Veil' album je prvijenac varaždinskog benda Sowas, na čijem se čelu, kako i samo ime benda govori, nalaze Luka i Siniša Sović. 

Album je od svog izlaska dobio mnogo pozitivnih ocjena, kako kritike, tako i publike, a možda je najveća od svih pohvala kvalitete tog glazbenog uratka došla od portala specijaliziranog za glabu, Muzika.hr, koji je njihov portal smjestio na listu 20 najboljih albuma izdanih u tekućoj 2016. godini i to na području naše regije, dakle jugoistočne Europe.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tako su se naše glazbene snage našle uz poznata imena poput Repetitora, Elementala, Leta 3, Detoura,...

'Golden Veil' zauzeo je 20. mjesto na toj listi, a iako su 'posljednji', to nije nipošto loše. Naime, u konkurenciji je bilo više od tristotinjak izdanja.

- Ovo je genijalna stvar za nas. Mi smo iz male sredine i biti prepoznat od glazbenih kritičara je jako veliki uspjeh. Mi se zapravo još nismo ni aktivirali, u Zagrebu još nismo imali ni jedan koncert - kazao je Siniša Sović, basist banda Sowas.

Priznanje je još veće zbog konkurencije u kojoj se 'Golden Veil' našao.

- Produkcija našeg albuma nije na razini poput nekih drugih albuma koji su bili u konkurenciji. To su ipak bendovi koji iza sebe imaju izrazitu mašineriju, dok smo mi stvarali u skromnijim uvjetima - dodao je Siniša.

Iznimna je ovo vijest za varaždinsku glazbenu produkciju, a treba i ponoviti članove benda Sowas koji su zaslužni za ovakav uspjeh: Luka Sović, Siniša Sović, Matija Burek, Martina Frišćić, Neven StipčićDomagoj Ivanković i Oliver Potočnik.

Ako još niste čuli kako Sowas zvuči, kliknite na video i uživajte.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci