Vijesti / Scena

Spektakularan elektronski party: DJ Janette Slack ove subote u Maraschino baru

Spektakularan elektronski party: DJ Janette Slack ove subote u Maraschino baru

U serijalu 'Extravaganza All Stars' dolazi miljenica publike, DJ Janette Slack iz Londona / Hong Konga. Iako je Janette već neko vrijeme na svjetskoj turneji Extravaganza i Maraschino bar uspjeli su je nagovoriti da malo skrene s puta svjetskih metropola i posjeti Varaždin.

Njezin prepoznatljiv muzički stil i atraktivan sexy-egzotičan izgled ne ostavlja nikoga ravnodušnim pa su njeni nastupi gotovo uvijek rasprodani tjednima unaprijed.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ovaj elektronski party održati će se u subotu, 12. studenog u novouređenom Maraschino baru s početkom u 21 sat.

Produkcijski ovo će biti zasigurno jedan od najboljih elektronskih partya ikada održanih u gradu Varaždinu. Highend razglas, veliki LED ekran za animacije, led i laser rasvjeta, egzotične plesačice, samo su dio vrlo moćne produkcije i scenografije u kojoj će posjetitelji uživati svim osjetilima.

Za Janette će podij zagrijati DJ Kay Zrill svima dobro poznat po zahuktavaju atmosfere prije Jean Marie Kona u Elephantu kao i na Arena Cool Beatu, a za kraj nastupa osnivač techno scene u sjeverozapadnih Hrvata D.J. Deeg.

Prijeko potrebnu energiju za partijanje osigurava Akasha Energy Drink.

Ulaznice za ovaj elektronski event možete nabaviti na dan partya po cijeni od 30 kuna do ponoći, a nakon ponoći cijena je 40 kuna.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci