Vijesti / Scena

LJETNI HIT Novi bar 'Pod platanom' osvježavat će Varaždince i goste do 10.08.

LJETNI HIT Novi bar 'Pod platanom' osvježavat će Varaždince i goste do 10.08.

U Varaždinu je prošlog tjedna s radom započeo novi kafić. I to na jednoj od najatraktivnijh lokacija, u dvorištu palače Sermage. Radi se naravno o privremenom baru, nazvanom 'Pod platanom', a kojeg je pokrenula ekipa iz kultnog kafića Lavra, u suradnji s Gradskim muzejom Varaždin.

Ovo ćete se ljeta tako, od vrućina ili gužve gradskih ulica moći 'zakloniti' u baru 'Pod platanom', koji će biti otvoren do pred Špancirfest, do 10. kolovoza, kada će početi pripreme za novi Špancirfest i popularni Vinski grad.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Novootvoreni ljetni bar smješten je u prvom dijelu dvorišta palače, gdje su posloženi i posebno dizajnirani stolovi i stolice, izrađene od paleta. Već prvog vikenda, tijekom Dana performansa lokacija se pokazala izvrsnom.

Do 10. kolovoza uslijedit će brojni programi u sklopu Ljeta u Varaždinu, koncerti na Korzu, Stančićevom i Kapucinskom trgu, a u palači Sermage će svakog četvrtka biti i Ljetno kino pod zvijezdama, i to besplatno.

Osim kave, u baru Pod Platanom možete se osvježiti odličnim točenim međimurskim pivom (Pivovara Lepi dečki), gdje možete popiti njihovo Međimursko pivo ili  njihovo APA pivo KAJ-EL, po vrlo popularnim cijenama.

Dvorište je odlično kao mjesto za odmor i za one koji imaju djecu, jer dok oni odmaraju uz kavu, pivo ili sok, djeca se mogu igrati u dvorištu.

Za sve koji nisu, preporučamo svakako posjetiti 'Pod platanom' i osvježite se na ovoj lokaciji koja bi mogla postati ljetni hit Varaždina 2018.

 

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Vezani članci

Reci što misliš!