Vijesti / Scena

rok do 23. lipnja

DEMO FEST Prijavite se i pokažite svoje glazbeno umijeće!

DEMO FEST Prijavite se i pokažite svoje glazbeno umijeće!

Koncertni ured Varaždin, Hrvatska udruga glazbenika Varaždin, Udruga Festival i Scena Sloboda organiziraju natjecanje demo sastava Demo fest 18 koje će se održati 29. i 30. lipnja u sklopu Freedom festa u dvorištu stadiona Sloboda u Varaždinu.

- Zbog interesa sastava koji djeluju izvan Varaždinske županije otvaramo mogućnost prijave i demo sastavima s područja Republike Hrvatske koji do održavanja Demo Festa nemaju službeno diskografsko izdanje. Za sudjelovanje je potrebno poslati probnu (demo) snimku s dvije autorske pjesme u mp3 formatu ili link na audio ili video materijal (nije potrebno slati profesionalnu studijsku snimku, dovoljno je i snimka snimljena mobilnim telefonom ili ručnim snimačem koja je dovoljno jasna i slušljiva), te kratku biografiju i kontakt sastava (naziv sastava i članova, mobilni telefon i e-mail adresu) na e-mail adresu: [email protected] - poručuju organizatori.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zbog proširenja područja poziva rok za prijavu je produljen do 23. lipnja u 24 sata, a kandidati će biti obavješteni o rezultatima 24. lipnja.

Stručni žiri će na temelju pravovaljanih i potpunih prijava odabrati sastave koji će nastupiti 29. i 30. lipnja nastupiti na Demo festu te će rezultate odabira objaviti na službenim stranicama HUG-a.

Demo fest će pratiti stručni žiri od tri člana, koji će ocjenjivati i odabrati pobjednike ocjenjujući originalnost autorskih skladbi, scenski nastup, inovativnost u stilu, uvjerljivost izvedbe i sviračko umijeće.

Pobjednici će osim prigodnih priznanja dobiti i vrijedne nagrade.

Više informacija možete dobiti na broj 095 903 15 13.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci