Vijesti / Scena

KAZALIŠNI PROGRAM

ŠPANCIRFEST 2019. Evo koje kazališne predstave ćete moći pogledati kod Vile Bedeković!

ŠPANCIRFEST 2019. Evo koje kazališne predstave ćete moći pogledati kod Vile Bedeković!
Dubravka Petric/Pixsell; Varaždinski.hr; Špancirfest

Danas je na službenoj Facebook stranici Špancirfesta objavljeno koja će imena ove godine biti dio kazališnog programa kod Vile Bedeković.

Ovogodišnje izdanje Špancirfesta sve nam je bliže pa se polako otkrivaju i imena i atrakcije koje će ove godine obogatiti Festival dobrih emocija.

Vezana vijest:

Božo Vrećo Princ sevdaha BOŽO VREĆO NA ŠPANCIRFESTU Bosanskohercegovački pjevač i umjetnik vraća se na najveći varaždinski festival

Zasad je poznato tek jedno glazbeno ime koje će nastupiti kod Vile Bedeković, a to je bosanskohercegovački princ sevdaha Božo Vrećo, a objavljeno je i da će na Kapucinskom trgu biti multimedijalna kupola, senzorička atrakcija koja će posjetiteljima Špancirfesta omogućiti da lete u svemir bez da se dignu iz stolice.

Mnoge će razveseliti da će Vinski grad i ove godine biti dio Špancirfesta.

A danas je na službenoj Facebook stranici Špancirfesta objavljeno koja će imena ove godine biti dio kazališnog programa kod Vile Bedeković.

Vezana vijest:

LET U SVEMIR NOVO NA ŠPANCIRFESTU Atrakcija koja je osvojila svijet dolazi i u Varaždin! Evo o čemu je riječ...

Tako će otvorenje kazališnog programa na toj popularnoj pozornici pripasti domaćim snagama. Kerekesh teatar će 25. kolovoza nasmijati publiku komedijom Pod hitno na hitnu.

Osim Kerekesh teatra, na pozornicu Vile Bedeković još će stati zagrebačko privatno kazalište Luda kuća, komičarka Anđelka Prpić, GK Gavella i HNK Šibenik te glumci iz HNK Varaždin.

Detalje provjerite na plakatu ispod.

Fotografija Å pancirfest.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Category: 6009

Reci što misliš!