Vijesti / Scena

DIO PROGRAMA

ŠPANCIRFEST 2019. The Gipsy Kings, Goran Bare i Majke, Vojko V i drugi besplatni koncerti na Starom gradu - evo detalja

ŠPANCIRFEST 2019. The Gipsy Kings, Goran Bare i Majke, Vojko V i drugi besplatni koncerti na Starom gradu - evo detalja
TZGV

Stari grad je uz bogati gastro, street-food, party i popratni program, postao središte zabave na Špancirfestu. Tako će biti i u 21. izdanju...

Ovogodišnji je Špancirfest svoju glavnu koncertnu pozornicu postavio između njegovih zapadnih zidina i bedema, a program je bez ikakvih ograničenja i ulaznica.

- Stari grad je uz bogati gastro, street-food, party i popratni program, postao središte zabave na Špancirfestu. Tako će biti i u 21. izdanju najvećeg hrvatskog festivala. Zona Stari grad donosi još bogatiji i raznovrsniji program za sve ukuse, kako glazbene, tako i gastronomske - javljaju organizatori.

- Stari grad donosi dvije glazbene pozornice: na glavnoj pozornici svirat će The Gipsy Kings by Baliardo, Rambo Amadeus, Goran Bare i Majke, Krankšvester, Vojko V, Silente, Elemental, Gustafi, Tony Cetinski, Dzambo Agusevi Orchestra.

Na maloj pozornici biti će warm up i after party program, više od 45 sati glazbenog programa, 20 koncerata, DJ gostovanja, 10 street food lokacija, 9 šankova, 20 sati različitih urbanih radionica.

Bit će i Slatka zona, Pivnica, Koktel bar, Spirits bar, Vinski kutak, prezentacije partnera, više od 1000 metara rasvjetnih tijela i vrhunska produkcija - stoji u najavi.

Osim toga, street-food ponuda će biti još zanimljivija i bogatija: bit će tu svega - od tradicionalnih i moderniziranih svima poznatih street-food specijaliteta, burgera, popularnog sushija, do vege, veganskih i fusion zalogaja.

Posebno mjesto zauzet će zona 'KVART', koja se organizira u suradnji s incijativom V4EYC Varaždin for European Youth Capital 2022, a koja donosi i glazbeni program, ali i brojne radionice, druženja i zabave. 

- Partneri Špancirfesta i organizatori Zone Stari grad, tvrtke Show Concept i DMK Vall 042, u želji da građane uključe  u planiranje i osmišljavanje  programa pozivaju sve koji misle da svojim idejama ili radom mogu oplemeniti program da im se jave, a sve prihvaćene prijedloge će i honorirati. Ideje, prijedlozi i sugestije mogu se slati na: [email protected] - poručuju.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video