Vijesti / Scena

VELIKI INTERES

THOMPSON U OPOROVCU Jedan od najpopularnijih hrvatskih izvođača dolazi u Međimurje, nemojte propustiti današnji koncert

THOMPSON U OPOROVCU Jedan od najpopularnijih hrvatskih izvođača dolazi u Međimurje, nemojte propustiti današnji koncert
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Koncert se trebao održati 22. lipnja, ali je nevrijeme praćeno vjetrom srušilo dio pozornice i koncert je bio odgođen.

Sve je spremno za veliki glazbeni spektakl u Međimurju. U petak, 28. lipnja, jedan od najpopularnijih hrvatskih izvođača, Marko Perković Thompson, održat će veliki koncert u Sportskom parku u Oporovcu.

Koncert se trebao održati 22. lipnja, ali je nevrijeme praćeno vjetrom srušilo dio pozornice i koncert je bio odgođen.- Dragi prijatelji, zbog velikih vremenskih neprilika (pljuskova i grmljavine) organizator je prinuđen odgoditi večerašnji koncert u Oporovcu. U dogovoru s organizatorom dogovoren je sljedeći slobodni termin kada bi se koncert trebao održati, a to je petak, 28. lipnja u 21 sat. Sve kupljene ulaznice vrijede i dalje, a oni koji žele vratiti ulaznice mogu to na prodajnim mjestima gdje su ih kupili - poručio je Thompson tada na Facebooku.

Poznato je kako ovaj pjevač na svojim koncertima priredi veliki spektakl, a pogotovo kad je u pitanju produkcija, počevši od pozornice, rasvjete pa i zvuka zbog kojeg publika i nakon dvosatne svirke želi čuti još.

Zbog velikog interesa na njegovim posljednjim koncertima, sigurni smo kako će i ovoga puta veliki broj njegovih vjernih fanova s nestrpljenjem iščekivati početak koncerta u Oporovcu. 

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Category: 6009

Reci što misliš!