Vijesti / Scena

varaždin po mjeri mladih

HLADOVEENA SLUŽBENO OTVORENA! Sten Mol i DJ nKLe probili led, pogledajte što još spremaju mladi Varaždinci

HLADOVEENA SLUŽBENO OTVORENA! Sten Mol i DJ nKLe probili led, pogledajte što još spremaju mladi Varaždinci
Sara Branilović

Večeras s početkom u 21.30 sati organizatori nastavljaju s ljetnim projekcijama dokumentarnih filmova u sklopu projekta KineDok...

Dobra glazba, odlična atmosfera, smijeh i samo pozitivna energija, kratki je opis prvog koncerta ovog ljeta u sklopu Hladoveene, projekta koji pokušava vratiti grad Varaždin mladima.

Što je to Hladoveena? Riječ je o projektu iza kojeg stoje Udruga mladih V.U.K., Filmsko-kreativni studio VANIMA, inicijativa Varaždin za Europsku prijestolnicu mladih 2022. i Savjet mladih Grada Varaždina. Radi se o zabavno-kreativnim događajima koji će se održati punih mjesec dana u dvorištu Centra za mlade u Varaždinu (Ul. Petra Preradovića 4).

Lokacija je idealna i lako dostupna svima, dvorište Centra za mlade nalazi se u centru grada Varaždina. U sklopu programa, za posjetitelje organizirane su kreativne radionice vezane uz film i fotografiju, koncerti i ljetno kino.

Koncertnu pozornicu Hladoveene u subotu je otvorio mladi varaždinski psihodelični stoner rock bend Sten Mol. Sten Mol oformljen je 2014. godine, a od 2018. autorske pjesme svira ekipa u sastavu Vinko Gršić (gitara, vokal), Luka Markušić (bas gitara), Nikola Kekez (bubnjevi) i Hrvoje Kreč (gitara).

Stotinjak posjetitelja vidno je uživalo u psihodeličnim riffovima i stoner energiji Sten Mola. Nakon koncerta, svoj rap'n'roll mix puštao je i posjetitelje rasplesao DJ nKLe. Koncert pod ljetnim nebom i dvorište Hladoveene uređeno uz podršku Turističke zajednice Grada Varaždina i to skulpturama galebova, velikim jagodama i stabla obgrljena žaruljicama, bili su pun pogodak. Varaždinska alternativna scena napokon je pronašla svoje dvorište u gradu.

Večeras s početkom u 21.30 sati organizatori nastavljaju s ljetnim projekcijama dokumentarnih filmova u sklopu projekta KineDok koje možete vidjeti svakog ponedjeljka i četvrtka. Večeras je na rasporedu bugarski film 'Svaki zid su vrata'. Što će nam još ovog ljeta ponuditi Hladoveena pogledajte ovdje!

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Category: 6009

Reci što misliš!