Vijesti / Scena

NOVI DOGAĐAJ

BENDOVI, POZOR! Covers Lovers festival 26. i 27. srpnja na Kazališnom trgu u Varaždinu, prijavite se

BENDOVI, POZOR! Covers Lovers festival 26. i 27. srpnja na Kazališnom trgu u Varaždinu, prijavite se
Pixabay/Ilustracija

- Nije bitno u kojoj ste vrsti glazbe pronašli svoje uzore, jedino je važno da niste zabrazdili u cajke - poručuju vam organizatori.

Show Concept ne uzima pauzu te su se nakon Biergartena primili pripreme novog događaja u Varaždinu, a radi se o Covers Lovers festivalu koji će se održati 26. i 27. srpnja na Kazališnom trgu, kraj fontane, već dobro poznatom po redovnim svirkama.

Ukoliko imate najdraži bend ili pjevača čije ste sve albume preslušali, bili na koncertu, pregledali live snimke i odlučili se da je baš to muzika s kojom se želite predstaviti varaždinskoj publici, tada ste baš vi ste bend za njih!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Koncept je vrlo jednostavan. Biraju se pobjednici oba dana između kojih se bira ukupan pobjednik festivala. U odluci o pobjednicima veliku ulogu igra publika koja kroz glasačke listiće daje ocijene izvođačima, ali i stručni tročlani žiri. Pobjednici osvajaju vrijedne novčane nagrade te plaćenu gažu na festivalu Lovrečevo!

- Prijavite se na Covers Lovers, dvodnevni festival koji će se održati 26. i 27. srpnja na Kazališnom trgu i dokažite da ste baš vi najbolji cover bend u regiji! Nije bitno u kojoj ste vrsti glazbe pronašli svoje uzore, jedino je važno da niste zabrazdili u cajke i, naravno, da se dobro zabavite, dobro zvučite i dobar ste tim koji vlada pozornicom - poručuju organizatori. 

Prijave šaljite na [email protected] u kojima je nužno navesti ime benda i linkove na vaše izvedbe.

6e3a0dbdbc54e69f9312106e093bd167.png?v=2

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Category: 6009

Reci što misliš!