Vijesti / Scena

U PRIPREMI ALBUM

'DIJETE' Varaždinski kantautor Dodger Artfool predstavio spot za novi singl

'DIJETE' Varaždinski kantautor Dodger Artfool predstavio spot za novi singl
YouTube screenshot

- Trenutno su vani dvije pjesme, dok treća, imena 'Treći svjetski rat', izlazi sljedeći ponedjeljak.

Varaždinski kantautor Dominik Markovinović Dodger uskoro izdaje svoj EP album 'U sredini', a ovih je dana predstavio pjesmu 'Dijete' - prvi singl spomenutog albuma.

- 'U sredini' je zapravo priča o odrastanju, odnosno stajalište s kojeg se pruža pogled na prošlost (pjesma 'Dijete'), ali i prema budućnosti (pjesma 'Prazno mjesto' koja govori putem lika starca) - kazao je kantautor.

Tekstovi na albumu su, ističe, često cinični i nostalgični, dok sama glazba ostavlja dojam sreće.

- Album je sniman u Varaždinu u studiju Marina Kereše, a na njemu su sudjelovali: Dominik Kisić iz Jeboton orkestra na violini, Abel Kovačević iz Scifidelity orkestra na udaraljkama i Nikola Kudrna na violončelu, dok je ostale instrumente odavirao Dominik Markovinović, koji se predstavlja pod imenom Dodger Artfool - ističe Dominik.

Spot za pjesmu 'Dijete' napravila je mlada umjetnica Merien King.

- Trenutno su vani dvije pjesme, dok treća, imena 'Treći svjetski rat', izlazi sljedeći ponedjeljak. Pjesma 'Dijete' već se vrti po mnogim radijskim postajama diljem regije, dok je na nekoliko radija proglašena hitom dana i tjedna - dodaje.

Kako Dominik zvuči uživo, imate prilike čuti ove subote u Centru za mlade Varaždin u sklopu događanja 'Z vedra neba', ali i na ulicama Varaždina za vrijeme Špancirfesta.

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video