Vijesti / Scena

Omiljena pozornica

ŠPANCIRFEST 2019 Glazbeni program kod Vile Bedeković oduševit će svakoga, pogledajte koncerte

ŠPANCIRFEST 2019 Glazbeni program kod Vile Bedeković oduševit će svakoga, pogledajte koncerte
Špancirfest

Na 21. izdanje Špancirfesta kod Vile Bedeković vraćaju se neka dobro poznata i stara imena, ali i neke nove suradnje.

Vila Bedeković već je godinama omiljeni koncertni (i kazališni) prostor na Špancirfestu. U sljedećim redovima predstavit ćemo vam ovogodišnji glazbeni program na toj pozornici.

Na 21. izdanje Špancirfesta kod Vile Bedeković vraćaju se neka dobro poznata i stara imena, ali i neke nove suradnje.

Napominjemo kako je pozornica kod Vile Bedeković jedina koja se naplaćuje, a ulaznice za sve koncerte u prodaji su po cijeni od 80 kuna putem weba Špancirfesta i sustava Eventim (online i na prodajnim mjestima).

Evo koga i koje dane slušamo glazbu na predivnoj pozornici Špancirfesta.

Petak, 23. kolovoza

U 20 sati i 30 minuta na intimnu pozornicu Vile Bedeković izlazi princ sevdaha, jedan jedini i neponovljivi Božo Vrećo.

Bosanskohercegovački umjetnik dobro je znani gost Špancirfesta, a prije dvije godine zauvijek je osvojio srca i duše svih prisutnih na istom mjestu.

Subota, 24. kolovoza

U isto vrijeme kao i Vrećo, milozvučne djevojke iz susjedstva The Frajle donose još pozitivne energije i raznovrsnog repertoara.

Dame su iznimno aktivne, iz godinu u godinu vojska njihovih obožavateljica i obožavatelja raste, a ovo im nije prvi put da nastupaju na varaždinskom festivalu.

Subota, 31. kolovoza

Nakon tjedan dana odmora od glazbe, Vila Bedeković ponovno se aktivira koncertom Tomislava Mužeka & Tria, s podnaslovom 'Sve samo ne opera'. Zato – očekujete neočekivano.

U želji da pokaže i svoju neopernu stranu, on je okupio sjajnu ekipu glazbenika: Miroslava Lesića na gitari, Tomislava Modrića na glasoviru i Mladena Kosovca na harmonici i klarinetu, a sasvim neoperni repertoar sastavio po vlastitom neopernom ukusu u rasponu od talijanskih kancona i klasike do hitova Erica Claptona, Stinga, Arsena Dedića i drugih, ali i klasičnih izvedbi Chitarre Romane i drugih kancona.

Nedjelja, 1. rujna

Četiri vrhunska tenora i vrhunski tamburaški ansambl vam zvuče dobro? Onda bez dileme i sumnje požurite po ulaznice za veliki završni koncert Špancirfesta kod Ville Bedeković.

Vladimir Garić, Đani Stipaničev, Marko Pecotić i Filip Hozjak uz veliki tamburaški ansambl Centra tradicijske kulture iz Varaždina s tridesetak tamburaša povest će vas na put predivnih melodija kako bi sjećanje na 21. Špancirfest trajalo sve do sljedećeg izdanja najvećeg i najraznovrsnijeg hrvatskog festivala.

 

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!