Vijesti / Scena

REKORDAN BROJ POSJETITELJA

FOTO Uz glazbu, smijeh i dobre emocije zatvoren jubilarni Jailhouse festival

FOTO Uz glazbu, smijeh i dobre emocije zatvoren jubilarni Jailhouse festival
Nezavisna udruga mladih

Smijeh i svirka za kraj Jailhouse festivala.

Nedjelja je bio zadnji dan Jailhouse festivala, a već je od ranog jutra krenuo sportski s turnirom NUM Odbojka 3 na 3 na kojoj je snage odmjerilo 10 ekipa među kojima se kao najbolja pokazala ekipa 'Nema predaje' iz Međimurja koju su činili Jurica Novak, Karlo Novak i Saša Leskovar.

Drugo mjesto pripalo je ekipi 'Monster Clock' (Mia Ribić, Martin Anđel, Marko Vrtar) dok je treće mjesto osvojila ekipa 'Peruggia' (Leonardo Matuza, Slaven Vuglač, Sara Bratković). 

Od 17 je sati u čitaonici krenuo tradicionalni Quiz night za kojeg se tražilo mjesto više. Od 10 ekipa pravim su se znalcima pokazali Vjekoslav Vuk, Jasna Škiljan, Lana Pavlaković i Dražen Milak iz ekipe 'Ovi tu' te odnijeli titulu pobjednika na jubilarnom Jailhouse festivalu.

Drugo mjesto pripalo je ekipi 'NCVVO' u sastavu Luka Bračko, Paola Gregur, Daria Gladović i Veronika Žunar dok je treće mjesto osvojila ekipa 'Došli na pivu' u sastavu Patrik Zver, Karlo Zagrajski, Alen Šobak i Tin Dubovečak.

U 18 sati svoj je zanimljiv nastup otvorio ljudski jukebox Bob Milan. Prisutni su dobili popise pjesama, a svoje su želje slali Milanu na mobitel te je on te želje, uz naravno, zabavne posvete, redom neumorno ispunjavao kroz sljedeća 3 sata.

Nakon toga, na pozornicu (iako za njega vjerojatno prenisku pozornicu) je stao urnebesni komičar Vlatko Štampar koji je radio ono što radi najbolje - do suza nasmijavao publiku jubilarnog Jailhouse festivala!

Nakon smiješnog Vlatkovog nastupa posjetitelji su se imali priliku vratiti do caffe bar Lune gdje je ponovno zasvirao Bob Milan te je na taj način uz glazbu, smijeh i dobre emocije zatvoren jubilarni, rekordan po broju posjetitelja, Jailhouse festival.

ca22a683f2423727bb370f945d4e1fbc.jpg?v=2

 

7cd01285bb45b1672b58378732d2cd2b.jpg?v=2

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!