Vijesti / Scena

SPECIJALIZIRANE MEMORABILIJE NA JEDNOM MJESTU

SAJAM Prvi punk-metal-rock 'buvljak' u Black Dogu ove subote

SAJAM Prvi punk-metal-rock 'buvljak' u Black Dogu ove subote
Black Dog Pub

Subotnje jutro, osim za šetnju po gradu Varaždinu, možete iskoristiti i za posjetu prvom 'buvljaku' ovog tipa.

Black Dog Pub, inače mjesto na koje najčešće zalaze ljubitelji punk, rock, metal i alternativne glazbe, ove subote organizira 1. Punk-metal-rock Flea market. U prevodu 'buvljak', za sve zainteresirane pokazati/prodati svoje memorabilije, odnosno one koji žele kupiti/pogledati nešto.

- Išao si više puta na buvljake u nadi da ćeš ugledati 'ono nešto' neodoljivo što bi upotpunilo tvoju kolekciju relikvija ili obleke za malo penez?  I razočarano se vratio kući jer nisi našao? E pa i mi – poručuju iz Black Dog Puba.

Ovaj specijalizirani 'buvljak' održat će se u subotu od 10 do 14 sati, a iz Black Dog Puba pozivaju sve zainteresirane da im se jave.

- Upravo zato jer nema ovakvih specijeliziranih mjesta odlučili smo ovu subotu na terasi Black Dog Puba organizirati jedno takvo druženje gdje bi oni koji imaju nešto za dati/prodati/pokloniti i oni koji bi nešto htjeli kupiti/naći/dobiti pronašli 'zajednički jezik' uz dobru mjuzu, fino pivo ili kakvu drugu pijaču, a bude tu i još iznenađenja. Ulaz slobodan, a za ostalo ćemo se mi pobrinuti. Dođi i TI, nebu ti žal – poručuju iz Black Doga.

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video