Vijesti / Scena

'mali' OKTOBERFEST

VRIJEME JE ZA PIVO! U Varaždinu sutra počinje 'mali' Oktoberfest, pripremite se na bavarsku feštu

VRIJEME JE ZA PIVO! U Varaždinu sutra počinje 'mali' Oktoberfest, pripremite se na bavarsku feštu
Kristina Stedul Fabac/Pixsell

Pred nama su odlični dani za ljubitelje piva!

Još samo jedan dan dijeli nas od trodnevnog festivala piva! U Varaždin dolazi 'mali' Oktoberfest, i ove godine organiziraju ga Medina škrinja i Showconcept, a održat će se u parku Vatroslava Jagića od 4. do 6. listopada.

Kroz tri dana posjetitelji će moći kušati velik broj piva, među kojima su i neka bavarska piva koja se toče i na originalnom Oktoberfestu. Tako će pivoljupcima na meniju biti Paulaner, Hacker-Pschorr, Augustiner, Kaltenberg, Erdinger, Stiftungs, Lowenbrau i druge.

Naravno, od silnog piva lako je ogladnit pa će posjetitelje varaždinskog Oktoberfesta dočekati i gastro ponuda gdje će u bavarskom duhu prevladavati pereci i kobasice.

Što se zabavnog dijela programa tiče, svakog će dana na vanjskoj pozornici nastupiti jedan bend. Tako će u petak, 4. listopada, nastupiti bend Lili Gee te će ujedno i promovirati svoj novi album.

71137675_383152429302640_316403123076517

Drugog dana varaždinskog Oktoberfesta čeka vas Balašević tribute band koji dolazi iz Novog Sada, dok će trećeg dana nastupiti acoustic duo Lucija Job & Hrvoje Funda!

Pred nama su odlični dani za ljubitelje piva!

ad77b376307e5c8f3da6f1b36ac532b0.jpg?v=2

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!