Vijesti / Scena

SplickaScena

Najbolji splitski stand-up komičari ponovno dolaze u Varaždinu

Najbolji splitski stand-up komičari ponovno dolaze u Varaždinu
Splicka scena

Josip Škiljo, Tomislav Primorac i Ivica Lazaneo će vam otkriti novu dimenziju splitskog humora...

Najbolji splitski komičari nakon gotovo godinu dana ponovno dolaze u Varaždin, a sad će po prvi put to napraviti kao članovi kolektiva SplickaScena! Do sada su punili klupske prostore u Splitu, dvorane po Dalmaciji i šire, oduševljavali publiku gdje god su nastupali, no stigao je trenutak da se i ostatku Hrvatske pokažu u najboljem svjetlu. Josip Škiljo, Tomislav Primorac i Ivica Lazaneo će vam otkriti novu dimenziju splitskog humora koji je življi i žešći nego što možda slutite i pokazati zašto je SplickaScena hit u gradu pod Marjanom.

Za varaždinsko gostovanje su pripremili presjek svog najboljeg materijala, a kako izgleda show kad se popnu na pozornicu možete pogledati na YouTube-u, jer su prije mjesec dana objavili svoj prvi cjelovečernji comedy specijal 'Stand-up po splicki'. S nestrpljenjem očekuju ovo gostovanje, jer su im dosadašnja iskustva pred varaždinskom publikom bila redom pozitivna.

Stoga, ne propustite priliku pogledati ih uživo! Show 'Dalmatinska stand-up comedy večer' je na rasporedu u četvrtak 17. listopada s početkom u 20 sati u Kinu Gaj. Ulaznice su dostupne online preko sustava Entrio te fizički u Ghetaldus optikama i Suvenirnici Varaždinskih vijesti.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video