Vijesti / Scena

Turneja 'Ono malo sreće'

NAKON 10 GODINA Zdravko Čolić u Areni Varaždin najavio trosatni koncert 26. listopada

NAKON 10 GODINA Zdravko Čolić u Areni Varaždin najavio trosatni koncert 26. listopada
E.M

Posljednji put Čolić je nastupao u varaždinskoj Areni prije deset godina.

Danas je u Areni Varaždin održana konferencija za novinare na kojoj se najavio koncert Zdravka Čolića koji će se održati na istom mjestu u subotu, 26. listopada od 20 sati.

Konferenciji je prisustvovao i legendarni pjevač koji je posljednji put u Varaždinu nastupao prije deset godina, a sada dolazi u Arenu u sklopu turneje 'Ono malo sreće'. Uz njega tu su bili i varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok i upravitelj varaždinske Arene Neven Buljan.

Koncert je glazbeni događaj godine u Areni Varaždin, a to je potvrdio i direktor Arene.

- S istim oduševljenjem i poštovanjem sam prihvatio potvrdu termina Zdravka Čolića kao i 2009. godine. Radi se o kultnom pjevaču ove regije i bilo koji kriterij da uzmemo, Zdravko je nešto posebno. Nadam se da do sljedećeg susreta neće proći tako puno. Želim uspješan koncert i ne sumnjam da će publika biti oduševljena – rekao je Buljan.

Varaždin i Arena imaju priliku ugostiti Čolića kao jedini grad u Hrvatskoj koji će pjevač posjetiti ove godine, a varaždinski gradonačelnik sretan je što će se održati koncert.

- Dobro je da u ovom trenutku kad se pogleda ukupna glazbena scena, naša Arena, nakon zagrebačke, ima najviše glazbenih događaja u Hrvatskoj. Nakon rasprodanih dvorana diljem Amerike imamo priliku slušati Zdravka Čolića u našem gradu – istaknuo je Čehok.

Čolić je iskazao zadovoljstvo što se nakon deset godina vraća u Varaždin.

- Drago mi je da sam ovdje i da imam priliku najaviti koncert 26. listopada. Ovi koncerti su prije svega za opuštanje, za zaboravljanje problema tako i ova muzika koja ima većinom ljubavnu tematiku. Vezan sam za ovaj kraj, još tijekom sedamdesetih i osamdesetih imali smo mnogo turneja tako da su ti dolasci onda i sada posebni doživljaj za mene. Ljudi iz ovog kraja, njihova gostoljubivost i prijateljstvo koje smo stvarali godinama su uvijek ostali u sjećanju – naveo je Čolić i dodao informacije o trajanju koncerta.

- Na koncertu ćemo pjevati neke stare pjesme, a predstavit ćemo i neke novije, uz bubnjare koje imamo u pauzi. Koncert će tako trajati nekih tri sata i bit će veselo te se nadam da će svi biti raspoloženi – rekao je Zdravko Čolić.

Ulaznice za koncert možete kupiti putem sustava Eventim.hr i na sljedećim prodajnim mjestima: Varaždin – Caffe bar Time Out, My Way, Rock Art; Čakovec – Caffe bar Parks, Paladin; Ivanec – Kavana Ivana; Novi Marof – Caffe bar Rose; Ludbreg – Caffe bar Rondo; Mursko Središće – Caffe bar Parks; Prelog – City bar; Palovec – Domino bar; Koprivnica – Caffe bar Stefano; BP Petrol

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!