Vijesti / Scena

Bohemian Rhapsody

RASTURILI! Dječji zbor Glazbene škole u Varaždinu priredio vanserijsku izvedbu na pozornici Supertalenta!

RASTURILI! Dječji zbor Glazbene škole u Varaždinu priredio vanserijsku izvedbu na pozornici Supertalenta!
Supertalent

- Vi ste nada i ljepota koja nam toliko fali i treba. Hvala vam! - nadovezao se Janko Popović Volarić.

Dječji zbor Glazbene škole u Varaždinu javnosti je postao poznat kada su početkom godine zajedno s profesorom izveli fašnički koncert na temu Bohemian Rhapsody, a s istom senzacijom stigli su u show Supertalent Nove TV.

Njihova izvedba hitova grupe Queen nikoga nije ostavila ravnodušnima, a žiri je ostao zapanjen silinom emocija, čak i zaplakao.

- Toliko sam sretna da postoje ovakvi ljudi kao što se vi, profesori, i ova predivna djeca koja su krenula putem koji daje vjeru u bolju budućnost - kazala je Martina Tomčić. 

- Jedna od stvari koju govori ovaj vaš nastup je koliko su učitelji i profesori bitni, koliko se to često zaboravlja i koliko puno oni daju našoj djeci, a o tome jako malo pričamo - rekao je Janko Popović Volarić.

Voditeljica zbora Rosana Cepanec Dugandžić i Tomislav Cvrtila, donedavni voditelj, koji je ponovno ovom prilikom nastupio s mladima, bili su zahvalni na ovim riječima podrške njihovom profesorskom radu.

- Vi ste nada i ljepota koja nam toliko fali i treba. Hvala vam! - rekao je također Janko Popović Volarić.

- Je li još netko plakao osim mene? Silina emocija koja se dogodila... Ovo je bio takav emotivan i dobar događaj da jedva čekam da vas vidim ponovo. Sva vam čast! - rekla je Maja Šuput.

Svi članovi žirija rekli su 'da', čime se varaždinski zbor plasirao u nastavak natjecanja.

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video